AC/DC-stjerne løsladt mod kaution

Den tidligere trommeslager Phil Rudd fra det australske mega-band AC/DC blev lørdag anholdt for at bryde betingelserne for sin husarrest

Her kan du se Phil Rudd i og foran retten. (Video: AP)

Onsdag aften spillede rockbandet AC/DC op til fadølsfest på Dyrskuepladsen i Roskilde, men det var uden gruppens tidligere trommeslager Phil Rudd bag tønderne.

Angus Young - leadguitaristen fra AC/DC var slet ikke til at styre på et par tønder land. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Utrolige AC/DC: Sad lige i el-skabet!

61-årige Phil Rudd har nemlig ikke været god til at holde sig på dydens smalle motorvej, og i februar blev det annonceret, at en anden af gruppens tidligere trommerslagere, Chris Slade, overtog stikkerne på AC/DC's nuværende 'Rock or Bust'-verdensturné.

Phil Rudd forlader retten i Tauranga, New Zealand - den garvede rockmusiker risikerer syv års fængsel. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Phil Rudd meget skuffet over AC/DC

I november 2014 blev Phil Rudd sigtet for at at have forsøgt at hverve en lejemorder til at myrde to personer.

Sigtelsen blev senere droppe, fordi der ikke kunne findes tilstrækkelige beviser for anklagen.

Mordtrusler
9. juli i år var Phil Rudd i retten, hvor han blev idømt en straf på otte måneders husarrest for at have fremsat dødstrusler og for at være i besiddelse narko.

Phil Rudd foran retten i Tauranga, New Zealand i dag. (Foto: AP) INTL. MusikNYT AC/DC-stjerne dømt i sag om dødstrusler

Trommeslageren erklærede sig skyldig i, at han i 2014 ringede til en tidligere ansat og truede med at tage livet af ham og hans datter.

Den iltre trommeslager var blevet sur, fordi hans på det tidspunkt splinternye soloalbum, 'Head Job', ikke var blevet et brag af en succes.

Lørdag nat var den så gal igen, da politiet ankom til Phil Rudds hjem i New Zealand, hvor han blev anholdt for ikke at overholde betingelserne for sin otte måneder lange husarrest.

AC/DC. (Foto: AP). INTL. MusikNYT Skandale-musiker vil tilbage i kultband

Ifølge AP var grunden til anholdelsen, at Phil Rudd havde besiddet og drukket alkohol, og DailyMail reporterer, at der også var prostituerede tilstede i levemandens hjem. Politiet har dog ikke bekræftet disse oplysninger.

Mandag formiddag New Zealandsk tid fik ballademageren lov til at forlade fængslet mod kaution, og han skal igen møde op i retten 3. august, hvor sagen fortsætter.

Da Phil Rudd mandag forlod retten virkede han ikke i højt humør, og han valgte at sende to fuck-fingre i retning mod de fremmødte preesefolk.

Du kan se den episode i klippet herover artiklen.

9 kommentarer
Vis kommentarer