Adele lever i isolation

Den engelske superstjerne forsøger at undgå endnu en smertefuld halsoperation

Det er blot få uger siden, at den britiske sanger Adele startede på sin ni måneder lange verdensturné. Den 27-årige sangerinde tager dog igen chancer, når det kommer til at beskytte sin berømte stemme fra skader og overbelastning.

Derfor har stjernen valgt at leve i isolation, mens turnéen er i gang.

Til det britiske medie The Mirror forklarer Adele, hvordan hun har omlagt sit liv for at kunne gennemføre alle sine shows.

- Jeg har mere eller mindre levet i isolation, fordi jeg ikke vil blive syg. Jeg tager ingen chancer, når det handler om min stemme, siger Adele.

Adeles drastiske valg om at leve isoleret fra omverden er truffet i et forsøg på at undgå et skrækscenarie som det, hun gennemgik for fem år siden. I 2011 måtte sangerinden nemlig aflyse samtlige koncerter på grund af en skade på stemmebåndet, der senere resulterede i en halsoperation.

Adele mødte dobbeltgænger på scenen

I kampen for at undgå nye stemmeskader har englænderen også valgt at leve sundere, hvilket dog har resulteret i nogle uforudsete og irriterende sideeffekter.

- Jeg har fået akne. Jeg ved, at vi alle får bumser, men det er altså ikke alle, som har deres ansigt oppe på en kæmpe storskærm, fortæller Adele til The Mirror.

Under sin turné lægger Adele vejen forbi Forum i København 3. maj og Jyske Bank BOXEN i Herning 4. maj. Begge koncerter er udsolgt.

3 kommentarer
Vis kommentarer