Aflyser alle koncerter: Verdensstjerne har mistet hørelsen

Huey Lewis and The News må aflyse alle koncerter i 2018, fordi frontmanden, Huey Lewis, har mistet hørelsen

Huey Lewis og The News har besluttet at aflyse alle deres koncerter i 2018, fordi frontmanden i bandet, Huey Lewis, har mistet sin hørelse. Foto: AP
Huey Lewis og The News har besluttet at aflyse alle deres koncerter i 2018, fordi frontmanden i bandet, Huey Lewis, har mistet sin hørelse. Foto: AP

Det amerikanske 80'er band Huey Lewis and The News har besluttet at aflyse alle fremtidige koncerter i 2018. Det oplyser bandet deres Twitter-profil.

Beslutningen skyldes, at 67-årige Huey Lewis, der er bandets frontmand, har mistet sin hørelse.

På bandets Twitter-opslag har Huey Lewis skrevet en følelsesladet besked, hvor han beskriver forløbet om høretabet og dets indflydelse på hans sangevne. Han oplyser i opslaget, at han ikke er døv, men hans hørelse er så nedsat, at han vurderer, at han ikke kan fortsætte med at synge. 

- Lige før en koncert i Dallas for to og en halv måned siden mistede jeg min hørelse. Selvom jeg stadig kan høre en lille smule, såsom samtaler en og en og på min telefon, kan jeg ikke høre nok til at kunne synge, lyder den triste melding fra Huey Lewis i Twitter-opslaget.

Se også: Endelig! Historisk koncert i Tivoli

Den 67-årige musiker skriver endvidere, at han er ked af det. Han undskylder overfor sine fans og til alle dem, der allerede har købt billetter til bandets planlagte koncerter i 2018, som nu er aflyste.

Huey Lewis afslører derudover, at han allerede har besøgt flere medicinske eksperter, herunder 'House Ear Institute', 'Stanford Ear Institute' og 'Mayo Clinic', der forsøger at finde en behandling til ham.

Men indtil videre er det slut for Huey Lewis og hans 11 mand store partyband med at spille koncerter, som de ellers har gjort i årevis.

Det berømte 80'er band er b.la. kendt for sangene 'The Power Of Love', 'If This Is It' og 'Stuck With You'.

Se også: Dansk rockikon i kikset comeback

43 kommentarer
Vis kommentarer