Aldrig set før: Vækker stor opsigt

Årets halftime-show uner Super Bowl var på mange måder anderledes, end det plejer

Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Natten til mandag blev det ikoniske Super Bowl afviklet i Tampa, Florida, og her indtog hitmageren The Weeknd, der blandt andet står bag hittet 'Blinding Lights', scenen under det ikoniske halftime show.

Ligesom alt andet i denne tid medførte coronapandemien dog væsentlige ændringer i aftenens program.

For første gang i de 55 år, Super Bowl er blevet afholdt, blev det spektakulære halftime show nemlig ikke afviklet på banen, hvor de to hold Buccaneers og Chiefs tørnede sammen. Her plejer en massiv scene ellers at blive rullet ud, hvorefter tusindvis af fans omringer scenen på banen.

Natten til mandag dansk tid indtog The Weeknd scenen til Super Bowl. Foto: Brian Snyder/Ritzau Scanpix
Natten til mandag dansk tid indtog The Weeknd scenen til Super Bowl. Foto: Brian Snyder/Ritzau Scanpix

I stedet var scenen i år primært skabt på tilskuerrækkerne. Det skete for at tage højde for coronarestriktioner, så The Weeknd, hans dansere og crew ikke kom i for tæt kontakt med spillerne og trænerne på banen. Kun en lille del af det stort anlagte show fik lov til at udspille sig på banen.

Chokerede alle: Derfor gjorde jeg det

Det noget anderledes show til trods har The Weeknds optræden i den grad vakt opmærksomhed blandt seerne, og siden hans optræden er millioner af tweets om hans performance tikket ind på Twitter.

Og her er der ingen tvivl: Folk er ellevilde med showet, som for mange har skabt glæde i de noget anderledes coronatider.

'Godt gået, The Weeknd. Jeg elskede opsætningen og ilden. Du så godt ud og lød godt', lyder det fra sangerinde Dionne Warwick, som blandt andre bliver suppleret af sangerinden Vanessa Carlton:

'Det her er et fantastisk halftime-show, og jeg har brug for at komme på klubben og danse til The Weeknd hver torsdag aften hver dag i 2022. Det var fantastisk', skriver hun.

Scenen var i år primært stillet op på tilskuerrækkerne. Foto: Eve Edelheit
Scenen var i år primært stillet op på tilskuerrækkerne. Foto: Eve Edelheit
 

En lang række seere fortsætter i samme stil.

'Det var bare helt fantastisk. Han smadrede den scene', skriver en:

'Fandeme et flot show', skriver en anden.

Især en sekvens fra showet, hvor The Weeknd er helt tæt på kameraet med en guld kulisse bag sig, har skabt opmærksomhed på Twitter.

'The Weeknd ligner en, der livestreamer fra et spøgelseshus', skriver en, mens flere andre fortsætter i samme spor:

Flere seere bemærkede også den march af maskerede dansere, der undtagelsesvist fik lov til at gå inde på selve banen under halftime-showet.

De maskerede dansere var en klar reference til hitmagerens seneste stunt, hvor han til en række awardshows er dukket op med sit ansigt bundet ind i bandage.

Foto: Mark J. Rebilas/Ritzau Scanpix
Foto: Mark J. Rebilas/Ritzau Scanpix
 

Det vakte stor forundring hos hans fans, og siden tog The Weeknd bandagen af og viste sit ansigt frem - det til stort chok for sine mange fans.

Hans ansigt var nemlig som forvandlet, og mange spekulerede i, om han havde gennemgået større plastikkirurgiske indgreb.

Siden forklarede The Weeknd dog, at det var fake, og at det var en reference til Hollywood-kulturen, hvor folk betaler i dyre domme for at få lavet om på deres ansigter.

Foto: Mark J. Rebilas/Ritzau Scanpix
Foto: Mark J. Rebilas/Ritzau Scanpix

Der bliver brændt millioner af dollars af i reklamepauserne under Super Bowl. Flere af de små mesterværker har skrevet sig ind i historien og huskes årtier efter. Bliv meget klogere på de svinedyre reklamer her (+)

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind