Amerikansk hitmager død efter coronasmitte

Alan Merrill er død, efter han blev smittet med corona

Alan Merrill blev 69 år. Foto: Getty Images
Alan Merrill blev 69 år. Foto: Getty Images

Alan Merrill, der står bag det ikoniske hit 'I Love Rock and Roll', mistede livet i weekenden. Det skriver CNN og musikmediet ultimateclassicrock.com.

Alan Merrill blev 69 år, og var smittet med covid-19.

Det er datteren til Alan Merrill, Laura Merrill, der i et opslag på Facebook har bekræftet, at hendes far er død.

- Man tror ikke, at det (coronavirus, red.) vil ramme dig eller din stærke familie. Men det har det gjort. Bliv hjemme, hvis ikke for din egen skyld, så for andre. For min far. Det her er virkeligheden, skriver hun.

Også countrystjernen Joe Diffie har mistet livet til den frygtede virus.

Country-musikeren Joe Diffie er død 61 år gammel. Han var smittet med coronavirus. Arkivfoto: FRAZER HARRISON/Getty Images Intl. kendte Smittet med corona: Country-stjernen Joe Diffie er død

Joe Diffies dødsfald er bekræftet af hans bureau Adkins Publicity i en erklæring.

- Grammy-vindende countrysanger-legende Joe Diffie døde i dag, 29. marts, af komplikationer fra coronavirus. Hans familie ønsker respekt om deres privatliv i denne tid, lyder det i erklæringen.

Diffie står bag en række countryhits fra 1990'erne blandt andet 'Home' og 'If the Devil Danced'.

Mark Blum og Linda Kozlowski i filmen 'Crocodile Dundee' fra 1986. Mark Blum er død efter at være blevet smittet med coronavirus. Intl. kendte Overblik: Kendte der er døde af corona

Endnu en amerikansk countrysanger er desuden i kritisk tilstand. Torsdag blev John Prine indlagt efter at have udvist symptomer på coronavirus. Det skriver NBC News.

Søndag meddelte familien på Twitter, at Prine har ligget i respirator siden lørdag eftermiddag.

- Han fortsætter med at modtage behandling, men hans tilstand er kritisk, skriver familien.

Prines hustru og manager, Fiona Whelan Prine, blev testet positiv for virussen 19. marts. Parret har siden været i karantæne separat i deres fælles hjem.

I USA er der registreret mere end 140.000 tilfælde af coronavirus, og over 2000 personer har mistet livet.

Lotte Andersen har spillet med i en lang række danske film og tv-serier som blandt andet 'Friheden', 'Broen', 'Rita' og 'Forbrydelsen'. (arkivfoto) Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix Danske kendte DR-stjerne: Jeg har været smittet med corona