Argentina vil ikke have Justin Bieber

Den canadiske popprins må ikke sætte fod i landet efter tumult på natklub

Justin Bieber bliver arresteret, hvis han kommer til Argentina - stjernen optræder i Parken 2. oktober. (Foto: AP)
Justin Bieber bliver arresteret, hvis han kommer til Argentina - stjernen optræder i Parken 2. oktober. (Foto: AP)

Den 22-årige sanger er ikke velkommen i Argentina.

Justin Bieber, der i øjeblikket er i gang med sin 'Purpose Tour', lægger ikke vejen forbi det sydamerikanske land, efter at myndigheder har sagt nej til, han må optræde her. Det skriver canadieren selv i et tweet.

Sidste år blev Justin Bieber advaret om, at han ville blive arresteret, hvis han kom ind i landet.

Advarslen om den kontante arrestordre stammer fra, at 'I'm Sorry'-hitmageren tilbage i 2013 var indblandet i tumult på en natklub i hovedstaden Buenos Aires. Fotografen, Diego Pensoa, har beskyldt Justin Bieber for at have ladet sine bodyguards angribe Pensoa. Beskyldninger, som Bieber dengang aldrig blev i landet for at svare på.

Argentina vil meget gerne have fat i Justin Bieber. Foto: AP Intl. kendte Arrestordre på Justin Bieber

Det hjalp heller ikke meget på myndighedernes velvilje, at Bieber angiveligt sparkede Argentinas flag ned af scenen under sin optræden i Buenos Aires for tre år siden.

Canadieren har efterhånden mange tatoveringer, og nu har han også fået en under øjet. (Foto: AP) Intl. kendte Se billederne: Bieber tatoveret i ansigtet

Noget tyder dog på, at Bieber er ved at rette ind. Iagttagere mener, at Bieber er på en 'spirituel mission', hvor han går op i religion og naturen.

Canadieren lægger sig igen godt og grundigt ud med sine fans. (Foto: AP) Intl. kendte Justin Bieber: Jeg er ikke et dyr i zoo

4 kommentarer
Vis kommentarer