12-årige danske Lotte dansede med Springsteen

Se videoen med den unge pige fra Haslev og hendes familie, der fik en oplevelse for livet ved koncerten i Oslo

Læs også:

Se også: Bossen til Boxen

- Det var da helt fantastisk, at Bruce Springsteen tog min datter op på scenen for at danse med hende, men hun var godt nok også fremme i skoene oppe foran musikerne. Hun hang ind over afspærringen og dansede med hele kroppen, griner Peter Nygaard.Lotte Nygaard fik et plekter af The Boss. Foto: Privat.
Lotte Nygaard fik et plekter af The Boss. Foto: Privat.


12-årige Lotte Nygaard fra Haslev fik sit livs oplevelse i Oslo til Springsteen Koncerten forleden, da hun under nummeret 'Dancing in the dark' - en sang, som plejer at komme helt i sidst i koncerterne, blev trukket op på scenen for at danse med The Boss.

Læs også:

Se også: Alt udsolgt til Springsteen på 30 minutter

- Det var vildt sjovt, men jeg blev også lidt genert, da jeg stod der sammen med ham. Han spurgte mig, hvor gammel jeg var, og så sagde jeg bare '12', og bagefter gav han mig sit plekter, fortæller den overraskede pige.

Bossen fra New Jersey var stærkt-spillende i Norge, og da han valgte at invitere Lotte op, kunne han ikke vide, at han havde 'ramt' en hele familie af Springsteen-super-fans

Læs også:

Se også: Bruce Springsteen kommer til København

- Selv om det nok er min far, Peter, der er mest fan, så elsker både min søster, Lise, min bror Lukas og jeg også Bruce Springsteens musik. Jeg hører det tit derhjemme, når far spiller sine cd'er, fortæller Lotte.

Hun er i øvrigt ikke i tvivl om, at det nok også skal give pote på hjemmebane at have været i 'nærkontakt' med Bruce, selv om der nok ikke er mange af pigerne i klassen, som ved, hvem han er.

Bruce Springsteen runder også Danmark på sin turné. Han spiller i Parken d. 14. maj og i Herning d. 16 maj. Men familien Nygaard har lige som mange andre ikke haft held til at få billetter her. Det var derfor, at de tog chancen i Oslo, og som Peter Nygaard siger: - De par tusinde danske kroner er virkelig godt givet ud.

Læs også:

Se også: Springsteen beder fans om hjælp til film

Det er ikke første gang, at unge Lotte har set The Boss live.

- Vi så ham sidste gang i Helsiki, fortæller hun i VG

0 kommentarer
Vis kommentarer