Bieber holdt bønne-pause i Tyrkiet

De tyrkiske fans kastede legetøj op til den canadiske popknægt under koncerten

Ind imellem al legetøjet på scenen fik Justin Bieber også tid til at hilse på fans.(Arkivfoto: AP)
Ind imellem al legetøjet på scenen fik Justin Bieber også tid til at hilse på fans.(Arkivfoto: AP)

Det er vist sjældent set, at en popdreng har holdt bønnepause midt under en koncert. Men det blev virkelighed, da Justin Bieber afviklede sin koncert i Tyrkiet.

Læs også:

Se også: Svenske betjente: Bieber-bus stank af hash

For at imødekomme de islamiske regler blev Bieber-koncerten stoppet, så alle kunne følge Allahs forskrifter for rettidig bøn, og hermed bragte den canadiske teenager sig i kridthuset hos den tyrkiske øvrighed.

Det holdt dog ikke længe, for ved afrejsen hævder de tyrkiske lufthavnsmyndigheder, at Bieber og hans crew, løb forbi pas- og sikkerhedskontrollen og hoppede ind i en bil, så de undgik at blive tjekket.

Læs også:

Se også: Biebers skyld: 12-årig fan mobbet ud af skole

Angiveligt skyldtes det, at lufthavnen var fyldt med beliebers, der ville have et glimt af deres idol, og ifølge de amerikanske medier skete 'flugten' udenom paskontrollen efter aftale med de tyrkiske myndigheder. Men det benægter tyrkerne altså efterfølgende.

Læs også:

Se også: Ny Bieber-ballade: Fornærmer Anne Frank

Hvad årsagen ellers skulle være til at undgå pas- og sikkerhedskontrol, kan man kun gisne om. Men sikkert er det, at de svenske myndigheder i forbindelse med Bieberkoncerten der, ransagede Bieberlejren og fandt en del narkotika.

Læs også:

Se også: Biebers mor: Svært at slippe Justin

I øvrigt havde Biebers bodyguards rigeligt at se til under det tyrkiske eventyr. Fans kastede nemlig legetøj op til unge Justin under koncerten - og man kan jo nok forestille sig, at en lille rød plastikbil slår hårdere end en rose, hvis den rammer 'barnet'.

0 kommentarer
Vis kommentarer