Bowie kunne ikke vente - hør hele albummet gratis nu!

Efter en pladepause på 10 år kan det tilsyneladende ikke gå hurtigt nok for det britiske rock-ikon med at få pladen ud til publikum

David Bowie smider en lille times nye sange gratis på iTunes. Her kan man streame sangene, indtil pladen sættes til salg. (Foto: AP)
David Bowie smider en lille times nye sange gratis på iTunes. Her kan man streame sangene, indtil pladen sættes til salg. (Foto: AP)

Udgivelsesdatoen for Bowies comeback-album 'The Next Day' er sat til 11. marts, men det har tilsyneladende været umuligt for sangeren at vente så længe.

Allerede fra i dag kan man nemlig via Apples iTunes-musikbutik på nettet streame hele albummet, der indeholder 14 sange - og hele 17 skæringer i deluxe-versionen.

Indtil i dag er det eneste, Bowie-hungrende fans har kunnet høre til det nye materiale været de to singler 'Where Are We Now?' og 'The Stars (Are Out Tonight)', der blev lagt på nettet tidligere på året.

Om albummet har været ventetiden værd er endnu for tidligt at sige, men ifølge den britiske avis The Independent er albummet intet mindre end 'det største comeback-album i rock'n'roll-historien'.

David Bowie har de seneste mange år levet en forholdsvis tilbagetrukket tilværelse med sin modelkone Iman og deres datter i New York. Hans seneste live-optræden var tilbage i 2006.

Bowie har i sin karriere - der strækker sig over næsten 50 år - solgt flere end 140 millioner album på verdensplan.

1 af 2 David Bowie smider en lille times nye sange gratis på iTunes. Her kan man streame sangene, indtil pladen sættes til salg. (Foto: AP)
2 af 2 David Bowie smider en lille times nye sange gratis på iTunes. Her kan man streame sangene, indtil pladen sættes til salg. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Human Impact: 'Human Impact' (Ipecac-album/Ude 13. marts)
2.The Secret Sisters: 'Saturn Return' (New West-album/Ude 28. februar)
3.Honey Harper: 'Starmaker' (ATO-album/Ude 6. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere