Madonna indgår forlig med Brandos bo

Selv popdronningen skal betale for at bruge billeder af berømte ikoner i sit sceneshow

Madonna - stjernen under en koncert i sydfranske Nice i august sidste år. (Foto: AP)
Madonna - stjernen under en koncert i sydfranske Nice i august sidste år. (Foto: AP)

Det sidste års tid har Madonna ligget i krig med boet, der beskytter brugen af afdøde Marlon Brandos brand.

Hun har nemlig uden tilladelse vist billeder af skuespilleren og andre Hollywood-ikoner på storskærm, mens hun optrådt med nummeret 'Vogue' på sin MDNA-turné sidste år.

Læs også:

Se også: Madonna: Lady Gaga afviste mig

Men nu skulle der være et forlig på vej mellem partnerne, ifølge The Hollywood Reporter.

Parterne har i hvert fald meddelt retten, at de har fundet et principielt fælles fodfæste, og at de blot behøver tid til at få forliget helt på plads.

Kendt for at slæbe folk i retten
Marlon Brandos bobestyrere sagsøgte sidste år popdronningen for flere hundred tusind dollar for misbrug af boets rettigheder.

Først havde CMG Worldwide, der administrerer rettighederne for flere af de afdøde Hollywood-stjerner, sagsøgt Madonna og krævet, at hun betalte 5000 dollar til hvert bo.

Men Marlon Brando-boet, som er kendt for at slæbe folk i retten for misbrug af Brando-mærket, mente ikke, at CMG Worldwide havde indgået et tilfredsstillende forlig med sangerinden.

Læs også:

Madonna viste endnu engang, at hun kan mere end synge, når hun står på scenen. INTL. MusikNYT - 12. okt. 2012 - kl. 19:11 Madonna stripper lystigt videre

Og derfor indgav de endnu et søgsmål mod hende, hvilket der nu langt om længe menes at være en ende på.

I 'Vogue' synger Madonna om ikoniske stjerner som Marilyn Monroe og Greta Garbo, og derfor valgte hun at bruge billeder af flere store Hollywood-personligheder i sin optræden.

0 kommentarer
Vis kommentarer