Samuel L. Jackson: Din løgner, din utro skiderik

Taylor Swifts 'slå op'-sang 'We Are Never Ever Getting Back Together' får en helt anden lyd, når skuespilleren Samuel L. Jackson står bag

Samuel L. Jackson lagde ikke fingre imellem, da han skulle hjælpe en forsmået kvinde i radioen. (Foto: AP)
Samuel L. Jackson lagde ikke fingre imellem, da han skulle hjælpe en forsmået kvinde i radioen. (Foto: AP)

Hvad gør man, hvis ens kæreste har været utro og virkelig har såret ens følelser? Man ringer ind til et radioshow og får den verdenskendte skuespiller Samuel L. Jackson til at give sin version af en af tidens mest populære sange om et forlist forhold.

Bandeord som ekstra krydderi
I hvert fald ringede en lytter for nylig ind til radiostationen Capital FM og sagde, at hun gerne ville give en besked til sin kæreste - og det var Samuel L. Jackson helt med på.

På sin helt egen facon, der mest er en oplæsning af sangteksten, gav han en version af Taylor Swifts hit 'We Are Never Ever Getting Back Together' (Vi finder aldrig nogensinde sammen igen, red.) - krydret med en del ekstra bandeord.

- Din løgner, din utro skiderik, slutter Samuel L. Jackson af, da han har læst teksten op i radioen.

Swift glad for ny version
Hvordan den utro kæreste reagerede på den salut, er ikke til at vide, men der var i hvert fald én, der blev rigtig glad for skuespillerens coverversion af sangen: Nemlig kvinden der står bag originalen, sangerinden Taylor Swift.

- Samuel L. Jackson. JA!, skriver sangerinden og linker til en lydbid af skuespillerens optræden i radioen.

Den kan høres her.

0 kommentarer
Vis kommentarer