Annonce:
Annonce:

'Die Young'-megahit flopper efter skolemassakre

Ke$ha må se sit hit 'Die Young' blive spillet mindre og mindre på de amerikanske radiostationer, efter det tragiske skoleskyderi i byen Newtown

Ke$has hit er blevet en anelse mere kontroversielt, end man kunne forudsige. (Pr-foto: Sony)
Ke$has hit er blevet en anelse mere kontroversielt, end man kunne forudsige. (Pr-foto: Sony)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

LÆS OGSÅ:

Voldelig Tarantino-film udsættes efter skolemassakre

LÆS OGSÅ:

Massakre-øjenvidne: Barnemorder stod lige ved mig

'Let's make the most of the night like we're gonna die young...'

Således lyder en del af teksten i omkvædet på den amerikanske sangerinde, sangskriver og rapper Ke$has aktuelle megahit 'Die Young'.

Nu tyder meget på, at sangens titel og tekst er for stærk kost for en hel del amerikanske radiostationer, der ikke ønsker at risikere at fornærme deres lyttere i kølvandet på det tragiske skoleskyderi i byen Newtown, hvor en 20-årig gerningsmand dræbte 20 børn - alle mellem seks og syv år gamle - og syv voksne - blandt andre sin egen mor.

Annonce:

På selve dagen for skyderiet nåede hittet ud til 167 millioner lyttere, vurderer Mediabase, der er et firma, der er specialiseret i at analysere radiostationernes spillelister.

'Die Young'-hittet lå ret stabilt på en tredjeplads på radiostationernes såkaldte airplay-lister, men dette har nu ændret sig.

Dramatisk fald
Om lørdagen - dagen efter skyderiet - var lyttertallet på de 167 millioner allerede faldet med tre millioner, og om mandagen var tallet faldet med hele 19 millioner til 148 millioner lyttere.

En musikekspert siger til underholdningshjemmesiden, TMZ.com, at det er ekstremt sjældent, at man ser et så markant og hurtigt fald for et hit, der ellers ligger stabilt på radio-hitlisterne.

Sidst man så et lignende dramatisk udsving, var da Dixie Chicks blev bandlyst fra de fleste country-radiostationer, fordi de åbenlyst havde kritiseret præsident Bush.

TMZ har uden held forsøgt at få en kommentar fra Ke$ha.

Hør sangen HER

LÆS OGSÅ:

Ke$ha: Et billigt dollargrin

LÆS OGSÅ:

Ke$has frække sprække

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: