Norman Cook: Jeg vil ikke bo med Fatboy Slim

Den engelske super-dj, der spiller på Amager sidst i juli, kalder sit alter ego uansvarlig

Fatboy Slim spiller op til strandfest i København sidst i juli. (Foto: Pr-foto)
Fatboy Slim spiller op til strandfest i København sidst i juli. (Foto: Pr-foto)

Selvom det bringer mere end blot brød på bordet, at dj'en Norman Cook kan gå på scenen og slå sig løs som sit kunsternavn, Fatboy Slim, er det ikke ensbetydende med, at Norman Cook ville have Fatboy Slim som sin roommate, hvis det var muligt. Tværtimod.

Ifølge den engelske dj-gigant er Fatboy Slim nemlig uansvarlig og ville ikke være at foretrække at have tæt på sig i tilværelsen.

- Fatboy Slim er en slags uansvarlig tegnefilmsudgave af mig. Han er en overdrivelse af forskellige ting i min personlighed. Du ville ikke have lyst til at dele en lejlighed med ham, være gift med ham eller have ham som far. Han fylder meget, griner Norman Cook, da ekstrabladet.dk har ham i telefonen.

Fra sit hjem i Brighton i det sydlige England, fortæller superstjernen inden for dj-universet om forskellen på sig selv og sit alter ego, Fatboy Slim, som gennem 16 år har fået fødder verden over til at danse taktfast på klubber, stadions og strande. Og det bliver netop på en strand, at danske, fest- og musikglade mennesker kan 'skubbe tempoet' til hits som 'Praise You' og 'The Rockafeller Skank,' når han gæster Amager Strandpark til Sundown 28. juli.

Læs også:

Se også: Fatboy Slim spiller på ny dansk festival

Vodka og bare tæer

- Norman Cook ved, hvem han er: En midaldrende far til to og ægtemand, og han ved, han ikke er Fatboy Slim. Førhen var jeg ikke helt sikker på, hvor Norman sluttede og Fatboy Slim begyndte. Nu er der en klar overgang. En del af det er, at jeg tager min Hawaii-skjorte på og tager mine sko af, siger dj'en, der altid optræder i bare tæer. Ifølge ham selv hjælper det ham til ikke at miste jordforbindelsen.

Læs også:

Se også: Hør de numre musikerne kopierer fra

Det har dog ikke altid været lige let for Norman Cook at skelne mellem, hvornår han i sit eget hoved skiftede fra at være verdensberømt musiker til at være et privat menneske. Alkohol forvrængede det, som står ganske klart for ham nu.

- Effekten af vodka aftager ikke så snart, man går af scenen. Det at drikke greb ind i resten af mit liv, så jeg stoppede med at drikke for tre år siden. Lige siden har det været ganske tydeligt for mig: Jeg ved, hvor Fatboy Slim slutter, og hvor Norman Cook kommer tilbage, siger han til ekstrabladet.dk

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Musik
Mest læste i Musik
Hent flere

Skamhører

Thomas Treo skamhører

1.Van Morrison: 'Versatile' (Caroline-album/Ude 1. december)
2.Entombed: 'Clandestine: Live from Malmö Live Concert Hall' (Threeman-album/Ude nu)
3.No Age: 'Snares Like a Haircut' (Drag City-album/Ude 26. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.King Gizzard & The Lizard Wizard: 'Polygondwanaland' (Heavenly-album/Ude nu)
2.Whitney: 'Light Upon the Lake - Demo Recordings' (Secretly Canadian-album/Ude nu)
3.Liima: '1982' (City Slang-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen