Aerosmith klynker: Det var brysternes skyld!

Storbarmet top-journalist narrede angiveligt Aerosmith-bandmedlemmer til at svine forsanger Steven Tyler til

Aerosmith hævder at være blevet lokket  i en fælde af denne kavalergang. (Foto: AP)
Aerosmith hævder at være blevet lokket i en fælde af denne kavalergang. (Foto: AP)


Steven Tyler og Erin Brady kunne ikke holde hverken fingre eller læber fra hinanden.(Foto: All Over Press) Intl. kendte Se Steven Tylers unge sexede forlovedeSteven Tyler lignede lidt en heks, da han for nyligt skulle ind og se basketball i Los Angeles. Heldigvis for ham har han en ordentlig 'kost'. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Steven Tyler har branchens største bandit

Bassist Tom Hamilton er ude med riven efter et interview i det populære tv-program '60 Minutes', hvor han og de øvrige bandmedlemmer mener, at deres udtalelser blev fordrejede, redigerede og skamklippede for at få det til at fremstå som om, de var mere utilfredse med forsanger Steven Tyler, end tilfældet er.

Blandt andet er bandet utilfredse med journalisten Lara Logan, som de mener bevidst havde iklædt sig sexet tøj for at distrahere dem, så de ikke opdagede, at de var i færd med at blive manipuleret, før det var for sent.

- Lara Logan var iført en meget nedringet top. Det er sådan, man gør et band nervøst og får dem til at sige ting og sager, siger bassisten til magasinet Classic Rock og fortsætter:

- Det er sådan, de gør det. Det viser deres bryster frem, så man får munden på gled. Det virker hver gang.

Efter den uheldige episode har Aerosmith flere gange offentlig kritiseret '60 Minutes'-programmet, som de kalder brutalt og manipulerende.

'60 Minutes' er det journalistiske flagskib på tv-kanalen CBS og bliver sendt i en række lande verden over.

0 kommentarer
Vis kommentarer