Annonce:
Annonce:

Er dette årets frækkeste musikvideo?

Flere musikmedier peger på en Beyoncé-musikvideo som den mest sexede i 2011. Se den her, bedøm selv og kom meget gerne med dit eget bud...

Hvis man vil have folk til at se sin musikvideo, er det tilsyneladende en god idé ikke at være alt for varmt påklædt under optagelserne. (Foto fra  videoen)
Hvis man vil have folk til at se sin musikvideo, er det tilsyneladende en god idé ikke at være alt for varmt påklædt under optagelserne. (Foto fra videoen)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

LÆS OGSÅ: Beyoncé i fræk videodans

Britney Spears, Jennifer Lopez, Lady Gaga og alle de andre pop-sild har naturligvis alle været på banen med musikvideoer i løbet af 2011, og som sædvanlig kan indholdet i videoerne koges ned til tre små bogstaver: S-E-X.

Nu hvor året nærmer sig sin afslutning, er diskussionerne om hvilken musikvideo, der skal kåres som 'Årets mest sexede', begyndt at boble på diverse musiksites.

En enkelt video skiller sig ud i kapløbet. Nemlig Beyoncés musikvideo til sangen 'Best Thing I Never Had', hvor hun i de første minutter af videoen optræder i luftigt lingeri. Videoen er blevet set flere end 60 millioner gange på YouTube.

Hvilken musikvideo, mener du, har været den mest sexede? Skriv dit bud i kommentarfeltet nedenfor...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: