Pitbull-party

Ekstra Bladet var til fest i natklubben Coco Bongo i Mexico med den amerikanske rapper Pitbull - se og hør ham synge tema-sangen 'Back in Time' til den kommende film 'Men in Black 3' her

Rapperen og popsangeren Pitbull gav den hele armen på natklubben Coco Bongo i Mexico.(Foto: Kim Kastrup)
Rapperen og popsangeren Pitbull gav den hele armen på natklubben Coco Bongo i Mexico.(Foto: Kim Kastrup)

MEXICO(Ekstra Bladet): Den verdensberømte Miami-rapper Pitbull med det borgerlige navn Armando Christian Pérez sang for første gang nogensinde tema-sangen til den kommende film 'Men in Black 3'' ved en gigantfest på natklubben Coco Bongo i Cancun i Mexico, hvor Ekstra Bladet var til stede.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sexede monster-bryster i Mexico

Pitbul var på vaskeægte Men in Black-maner iklædt et velsiddende jakkesæt og et par mørke solbriller, da han sang tema-sangen 'Back in Time', mens et hav af mexicanske skønheder dansede rundt på selve den store bardisk i natklubben.

Se Pitbul spille tema-sangen til Men in Black 3 her

Dagen efter talte Ekstra Bladet med Pitbull, der forklarede, at han straks havde sagt ja til at lave sangen, fordi han altid har været en stor fan af Will Smith og iøvrigt er helt vild med Men in Black-filmene.

- Jeg fik at vide, at Will Smith i filmen rejser tilbage i tiden til året 1969. Så titlen 'Back in Time' gav næsten sig selv. Det har været skide skægt at lave sangen, og jeg er stolt af at være en lille del af Men in Black-universet, siger Pitbull, der normalt hænger ud både kunstnerisk og privat med verdensstjerner som Jennifer Lopez, Shakira, Enrique Iglesias, Marc Anthony og Chris Brown.

- Hvorfor kalder du egentlig dig selv for Pitbull?

- Jeg stammer fra Cuba men er opvokset i Miami. I min ungdom var jeg lidt af en rod. Jeg gav aldrig op, når der var slåskamp i gaden. Og jeg slås stadig som en pitbull, når det gælder min karriere, siger Pitbull og tilføjer:

- Da jeg startede som rapper gjorte de sorte rappere grin med mig, fordi jeg rappede på spansk og fordi jeg var hvid og havde blå øjne. Men jeg bed mig fast i musikken som en pitbull, siger Pitbull til Ekstra Bladet.

1 af 4 Sangen hedder 'Back in time', fordi Will Smith rejser tilbage til året 1969 i filmen Men in Black 3. (Foto: Kim Kastrup)
2 af 4 Pitbul er en af de mest kendte rappere i USA - og nu er han også blevet bon-kammerat med Will Smith.(Foto: Kim Kastrup)
3 af 4 Stemningen var tårnhøj under Pitbulls koncert i Mexico.(Foto: Kim Kastrup)
4 af 4 Rapperen og popsangeren Pitbull gav den hele armen på natklubben Coco Bongo i Mexico.(Foto: Kim Kastrup)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Clipping: 'There Existed an Addiction to Blood' (Sub Pop-album/Ude 18. oktober)
2.The Mavericks: 'Play the Hits' (Mono Mundo-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere