Alle vil ha' sex med min kone

Men den koncertaktuelle, canadiske pop-crooner Michael Bublé har selv flere fans, end der er sandkorn på stranden

Michael Bublé med sin smukke brud, Luisana Lopilato. (Foto: AP)
Michael Bublé med sin smukke brud, Luisana Lopilato. (Foto: AP)


Se også: Michael Bublé skriver sange i pot-rus

Cirka 90 procent af publikum vil sandsynligvis være kvinder, når Michael Bublé går på scenen i Herning 15. april. Sådan har det været, lige siden han slog igennem med sine nyfortolkninger af Frank Sinatra- og Ray Charles-klassikere for ti år siden. Og sådan bliver det formentlig ved med at være en rum tid fremover.

Jeg er en Bublé-pige
På den 36-årige canadiers hjemmeside kan de kvindelige fans købe trusser, T-shirts og kaffekrus med teksten ’I’m a Bublé Girl’, og til Ekstra Bladet afslører den altid velklædte og velfriserede kvindebedårer, at det somme tider kan være anstrengende med al den opmærksomhed fra det smukke køn.

På det direkte spørgsmål om, hvordan hans kone har det med hans enorme, kvindelige fanskare, lyder Michael Bublés bramfri svar:

– Sikkert nogenlunde på samme måde, som jeg har det med, at alle mænd i verden drømmer om at have sex med min kone.

I den verdensberømte undertøjsmodel og skuespiller Luisana Lopilato har Michael Bublé fundet sin drømmekvinde. De har lige fejret etårs bryllupsdag.

– Det gør det nemmere at være i et forhold, når begge parter er offentlige personer. Vi er på en måde i samme branche, og derfor har vi respekt for, at vi satser på vores karrierer.

– Det er utrolig rart at være sammen med en kvinde, der forstår, hvor hårdt man skal arbejde for at få succes, siger den produktive sanger om den skønne, argentinske kvinde, som han gaflede til en fest, hans eget pladeselskab holdt efter en koncert i Buenos Aires i 2008.

Krævende ekskærester
Før han mødte Luisana, havde Michael Bublé dannet par med en lang række andre, smukke, unge kvinder – blandt andre den britiske skuespiller Emily Blunt –  men der er en god grund til, at de tidligere forhold ikke holdt i længden.

– Mange af mine tidligere kærester har krævet, at jeg brugte mindre tid på musikken og mere tid på dem. Men med Luisana har jeg endelig fundet en kvinde, der også elsker at arbejde. Hun siger bare: ‘Jeg kommer til at savne dig, men gør, hvad du er nødt til at gøre’, fortæller Michael Bublé.

1 af 3 Luisana Lopilato som bikinibabe. (Foto: All Over)
2 af 3 Michael Bublé og Luisana Lopilato på stranden. (Foto: All Over)
3 af 3 Michael Bublé med sin smukke brud, Luisana Lopilato. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pan American: 'A Son' (Kranky-album/Ude 8. november)
2.Underworld: 'Drift Series 1' (Caroline-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere