Robin Gibb tilbage på scenen i topform

Bee Gees-broderen har gjort 'fantastiske' fremskridt med hensyn til sin kræftsygdom

Bee Gees i storhedstiden, mens den tredje bror, Maurice, endnu levede. (AP Photo)
Bee Gees i storhedstiden, mens den tredje bror, Maurice, endnu levede. (AP Photo)

Den kendte talemåde, 'rygterne om min død er stærkt overdrevne', fik nyt indhold tirsdag aften, da Bee Gees-broderen Robin Gibb stod på scenen - og både sang og så godt ud - for første gang i flere måneder.

Det var i London Palladium ved et velgørenhedsarrangement for sårede soldater.

Robin Gibb har længe set udmagret og skrøbelig ud, mens han har været under behandling for kræft i tyktarmen og leveren. Behandlingen er imidlertid gået så overraskende godt, at lægerne ligefrem har spurgt, hvad han gør, 'som vi ikke kender noget til'.

Fantastiske læger
- Jeg er blevet behandlet af fantastiske læger, og prognosen siger, at kræften er næsten væk. Faktisk mangler jeg bare en 'oprydnings'-operation, som de kalder det, siger Robin Gibb.

Ved arrangementet tirsdag aften sang han Bee Gees-klassikerne 'How Deep is Your Love' og 'I've Gotta Get a Message to You', som han sidste år indspillede med den militære trio, The Soldiers, til støtte for Royal British Legion's Poppy Appeal.

- Robin så vidunderlig ud, og hans stemme var fantastisk. Det var en ære at se ham, når man ved, at han har været meget syg. Alle var lykkelige over at se ham se så godt ud, som en tilhører siger det til Daily Mirror.