Kritik af fuckfinger-rapper fortsætter

Selvom rapperen Nicki Minaj også gerne vil bryde grænser, så kunne hun aldrig gøre, hvad M.I.A. gjordeMadonna sur på umoden rapperSuper Bowl-skandale: Rapper luftede fuckfinger

Rapperen M.I.A. kom på alles læber, da hun i forrige weekend valgte at give omtrent 140 millioner amerikanske tv-seere fuckfingeren på live tv.

Det skete, da hun optrådte sammen med verdensstjernen Madonna og rapperen Nicki Minaj.

Også Nicki Minaj er kendt for at være ret glad for at bryde grænser, og hun er ikke bange for at vise lidt attitude.

Men selv hun er skuffet over M.I.A.'s opførsel.

- Den første følelse var skuffelse, bare fordi - kun fordi - jeg har så meget respekt for Madonna, siger Nicki Minaj til radiostationen Kiis FM om episoden.

- Jeg er selv en ret skør dame, men dét kunne jeg aldrig gøre. Jeg kunne aldrig gøre det overfor Madonna. Man får bøder for sådan noget, siger Nicki Minaj, der har storhittet med 'Super Bass'.

Dårlig forberedelse
Hun mener dog, at Madonna burde være forberedt på, at sådanne episoder kan ske, når man har med M.I.A. at gøre.

M.I.A. er i forvejen kendt for sin kontroversielle opførsel.

- Når man kigger på det i perspektivet, så ved Madonna, hvilken kunstner M.I.A. er, og det var hendes beslutning at tage chancen med os.

- Vi er ikke nemme at styre, men hun løb den risiko, og hun har selv gjort nogle skøre ting på vejen til at blive det ikon, hun er, og jeg tror, det er derfor, hun kan tilgive M.I.A., siger Nicki Minaj.