Madonna sur på umoden rapper

Sangerinden kalder rapperen M.I.A.'s optræden under Super Bowl for negativ og teenage-agtig

M.I.A. sørgede for årets Super Bowl-skandale. (Foto: AP)
M.I.A. sørgede for årets Super Bowl-skandale. (Foto: AP)

Mens det lykkedes for Madonna at klare sig gennem sit store show i Super Bowl-pausen uden den store skandale, så kan det samme ikke siges for rapperen M.I.A., som Madonna havde taget med på scenen.

Hun valgte at vise fuckfinger på live tv midt i den bedste sendetid.

LÆS OGSÅ:

Super Bowl-skandale: Rapper luftede fuckfinger

Nu tager Madonna bladet fra munden og fortæller, hvad hun synes om rapperens optræden. Hun fortæller til radiostationen KIIS-FM, at hun slet ikke opdagede M.I.A.'s fuckfinger før efter showet. Det skriver Toronto Sun.

- Jeg anede intet om det. Jeg blev virkelig overrasket, for jeg vidste ikke, at hun havde gjort det, siger Madonna, der bestemt godt kunne have undværet rapperens improvisering.

Teenage-agtig og irrelevant
- Jeg forstår, at det er punkrock og alt det der, men jeg synes, at der var en skøn følelse af kærlighed og god energi, at det hele var så positivt. Og det der var bare negativt, siger Madonna.

- Det er én af de ting, der bare er så teenage-agtig og irrelevant at gøre. Hvad er pointen? Det var bare malplaceret, siger Madonna.

Både NFL og NBC har undskyldt overfor seerne, og sagt at det system, der normalt skal forhindre at sådanne ting bliver vist på skærmen, fejlede. Selvom der var sekunders forsinkelse på tv-transmissionen, så nåede de ikke at sløre M.I.A.'s finger.

Mere end 114 millioner amerikanere så med, da Super Bowl-finalen blev afgjort.

LÆS OGSÅ:

Super Bowl skriver TV-historie