Derfor blev Snoop tilbageholdt i Norge

Snoop Dogg afslører nu, hvorfor han blev tilbageholdt af norsk politi tilbage i oktober sidste år

Snoop Doggs penge lugter af stoffer. (Foto: AP)
Snoop Doggs penge lugter af stoffer. (Foto: AP)

Den amerikanske gangsterrapper Snoop Dogg afslører nu, at det norske politi valgte at tilbageholde ham på sin turné tilbage i oktober, fordi hans penge lugtede af stoffer.

- Betjentene lukkede politihunden Fido ind i bussen, for at den kunne snuse sig frem til eventuelle stoffer. Og åbenbart lugtede mine penge af stoffer. Derfor blev jeg tilbageholdt og efterfølgende afhørt, forklarer Snoop ifølge nyhedsbureauet wenn.com.

Det hele endte med, at det norske politi og Snoop indgik en aftale om, at Snoop skulle betale dem et beløb svarende til syvtusind norske kroner.

- Jeg gav dem et tilbud: I kan tage alle matadorpengene, de norske kroner, bare I giver mig mine amerikanske dollar tilbage. Og det blev aftalen. Og vi kunne alle komme videre, fortæller Snoop.

LÆS OGSÅ:

Snoop Dogg stoppet i tolden

Snoop selv fortæller, at politiet tilsyneladende var meget overrasket over mængden af penge, han medbragte. Både de norske kroner og de amerikanske dollar.

Mens det hele stod på, var Snoop aktiv på sin Twitterprofil.

- Jeg er ved den norske grænse lige nu, hvor jeg bliver anklaget for at have for mange penge med! Norge, nu må I altså være ordentlige ved 'biggdogg'. Det er ikke i orden!, tweetede han.

Allerede i januar i år havde Snoop igen problemer med stoffer. Denne gang i Texas, hvor en politihund fandt frem til stofferne i hans tourbus.

Snoop har recept på cannabis, der er gældende i Californien, men ikke i Texas.