Annonce:
Annonce:

U2's Bono sælger guitar til heftig pris

Tøj, billeder og musikinstrumenter fra afdøde og nulevende stjerner solgt på auktion i Los Angeles

Bono har flair  for at tjene penge. (Foto: AP)
Bono har flair for at tjene penge. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Et af Lady Gagas sære outfits, billeder af en ung Marilyn Monroe og et selvportræt af John Lennon og Yoko Ono var blandt de genstande fra berømtheder, der blev solgt på en auktion i weekenden i rigmandskvarteret Beverly Hills i Los Angeles.

Den påklædning Lady Gaga var iført på forsiden af magasinet Madame Figaro i 2001 gik for 31.250 dollar ved auktionen, mens en pistol sangerinden anvendte i videoen til hittet 'Born This Way' indbragte knap 7700 dollar.

En samling fotografier og negativer af Norma Jean, før hun skiftede navn til Marilyn Monroe, blev solgt for 352.000 dollar på auktionen, der sluttede søndag.

En signeret guitar af mærket Falcon Gretsh fra Bonos private samling fik hammerslag på 135.300 dollar. Frontmanden fra U2 har ud over sin underskrift også skriblet budskabet "The Goal is Soul" på instrumentet.

Beatles-klenodier til salg
Ejendele fra Beatles-medlemmer hentede også høje priser. En jakke båret af John Lennon og Paul McCartney i filmen 'Help' gik for et topbud på 43.750 dollar, mens en karikaturtegning af John Lennon og Yoko Ono fra deres berømte 'Bed In'-happening i 1969 blev solgt for 90.000 dollar.

Et par Victory Tour-solbriller båret af Michael Jackson blev solgt for 7700 dollar, mens en Elvis Presley-læderjakke fik sig en ny ejer for godt 16.000 dollar.

Senere i december vil auktionsfirmaet Julien's Auctions udbyde en række genstande, blandt andet møbler og personlige ejendomme, fra den afdøde Michael Jacksons hjem.

Weekendens auktion indbragte totalt fire millioner dollar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: