Beckham bag Stone Roses' genforening

Fodboldspilleren brugte sin indflydelse til at genforene yndlingsbandet fra Manchester

Beckham har andre hobbyer end fodbold, mode og tattoos. Tilsyneladende er han også en passioneret fan af rockgruppen The Stone Roses. (Foto: AP/Chris Pizzello)
Beckham har andre hobbyer end fodbold, mode og tattoos. Tilsyneladende er han også en passioneret fan af rockgruppen The Stone Roses. (Foto: AP/Chris Pizzello)

LÆS OGSÅ: Solgte 225.000 billetter på en time

David Beckham spillede en nøglerolle i The Stone Roses' reunion meddeler det engelske musikmagasin NME.

Den tidligere landsholdskaptajn for England er kæmpefan af rockgruppen, og tilsyneladende har han flere gange forsøgt at overtale bassist Mani og forsanger Ian Brown til at give bandet en chance til.

LÆS OGSÅ: Beckham måtte opgive sex-snak

- David har altid været kæmpefan af Stone Roses. Du må huske på, at han var en ung knægt i Manchester, da Stone Roses var nogle af de allerstørste. Det var umuligt at bo i Manchester dengang, uden at dyrke bandet. Ian og Mani er dedikerede tilhængere af Manchester United, så de kender alle sammen hinanden en lille smule fra gamle dage, siger en unavngiven kilde til the Sun.

Ville gøre alt
- David hørte, at der var en chance for, at isen var ved at smelte mellem Ian og guitarist John Squire, og han blev involveret. Han fortalte Mani lige ud af posen, at bandet simpelthen blev nødt til at blive genforenet. Han sagde, at han ville være villig til at ringe til alle de tidligere medlemmer og overtale dem til at gå med på idéen, fortæller kilden også og fortsætter:

- Og da han så Ian på Old Trafford en måned senere, smurte han ekstra tykt på og sagde, at han var villig til at gøre hvad som helt for at få det til at ske. David var én af de allerførste, der viste, hvad der på vej, da drengene begyndte at mødes i øvelokalet igen.

LÆS OGSÅ: Beckham-børn behersker bolden

Manchester-bandet annoncerede deres genforening i sidste måned og fortalte, at de ville spille i Heaton Park 29. og 30. juni samt 1. juli 2012. Og sandsynligvis følges de koncerter op med festival- og stadionjobs.

Der bliver efter alt at dømme også rift efter stenroserne andre steder end i Manchester.

Således solgte bandet 225.000 billetter til koncerterne i Heaton Park på en time.