Tv-lægen tvivler på Rihannas 'droppede' show

- Når så store stjerner melder sig syge, stikker der ofte noget andet bag, mener Peter Qvortrup Geisling

Rihanna med drop i armen. (Foto: Twitter)
Rihanna med drop i armen. (Foto: Twitter)

LÆS OGSÅ: Syg Rihanna har sovet i København

De fleste af os har nok prøvet at blive ramt af influenza og krybe langt ned under dynen. Men de færreste af os har fået drop som følge af den irriterende lidelse, der rammer tusindvis af danskere hvert år.

Anderledes står det til med verdensstjerner som Rihanna, der i går angiveligt blev ramt af influenza og måtte aflyse sin koncert i Malmø.

For at bevise sin egen dårligdom, lagde den 23-årige sangerinde et billede ud af sig selv på nettet, hvor hun ligger i en seng med drop i armen. Og det virker lidt søgt, mener tv-lægen Peter Qvortrup Geisling.

LÆS OGSÅ: Rihanna indlagt med drop i armen

- Der kan være tre grunde til, at hun har fået drop. Den første er, at hun er mere alvorligt syg end influenza. Hun kan også være blevet overbehandlet - og det sker altså jævnligt med de store stjerner! Den sidste mulighed er, at hun slet ikke har fået drop, siger DR's huslæge og antyder dermed at billede kan være det rene snyd.

Rihanna mod tyngdekraften
- Nogle af vores læsere har lagt mærke til, at droppet ligger ned. Hvis hun skal have gavn af det, skal del vel hænge.

- Ha ha ja. Vand kan kun løbe én vej. Selv store superstjerner kan ikke hamle op med tyngdekraften, siger han.

- Hvad mener du egentlig med, at store stjerner ofte blive overbehandlede?

- Jamen når det gælder store stjerner og kongelige og sådan nogle, bliver der ikke taget nogle chancer. Så kan de godt få et drop med væske i selvom de ikke er dehydrerede. Mere for en sikkerheds skyld, siger han til Ekstra Bladet.

Ikke influenza
Behov for drop eller ej, så tvivler Peter Qvortrup Geisling på, at det er influenza, der har ramt Rihanna.

- Når så store stjerner melder sig syge, stikker der ofte noget andet bag. Det kan være en lille bagatel - skænderi med en kæreste, for meget at drikke eller noget økonomi, siger lægen, der bygger sine påstande på de gange, han selv har været læge for større og mindre stjerner. Her har han selv være med til at 'justere' lidt på sandheden, som han formulere det.

- Og i det her tilfælde virker det i hvert fald underligt, at koncerten bliver aflyst 10 minutter før. Så hurtigt får man altså ikke symptomer på influenza. Så de kunne lige så godt have aflyst koncerten gennem medierne timer tidligere, siger han.

Robbie åbnde drop-trenden
Da Robbie Williams i juli måned lagde sig med skide-syge efter et restaurantbesøg i København og måtte skuffe 45.000 Take That-fans, startede han drop-trenden og lagde et ynkeligt billede af sig selv nettet.

- Altså hvis man har madforgiftning, kan det være klogt nok med væskeindtag - også gennem drop, hvis man ikke kan drikke. Men lige i hans tilfælde var det ikke specielt klogt at vise sig dagen efter. Det havde været mere passende at blive under dynen, siger Peter Qvortrup Geisling.

Rask på rekordtid
Ifølge de seneste meldinger fra Sverige tyder noget på, at Rihanna er kommet sig over sin influenza på rekordtid. Sangerinden ventes at gennemføre sin koncert i Globen i Stockholm i aften. Og igen i morgen!

- Hvis hun har haft influenza, har det været en usædvanligt mild form, lyder tv-lægens skeptiske konklusion.

LÆS OGSÅ: Se Rihannas hotte lapdance i Herning