Rihanna mindes Utøya-ofrene

Den 23-årige sangerinden sang til ære for Utøya-ofrene under hendes koncert i aftes i Bergen

Rihanna benyttede lejligheden til at vise, at Norge har en helt specielt hendes hjerte. (Foto: All Over)
Rihanna benyttede lejligheden til at vise, at Norge har en helt specielt hendes hjerte. (Foto: All Over)

Der var som sædvanlig fuld knald på hofter og frække moves, da Rihanna onsdag aften gav koncert på Koengen i Bergen i Norge.

Men midt i koncerten tog showet en ny drejning, da lyset pludselig blev sænket. Det skriver den norske avis bt.no.

- I skal repræsentere hele landet nu - lav noget larm, råbte den 23-årige sangerinde, mens fem små piger dukkede op på scenen og fik hver en rose. Derefter begyndte Rihanna selv at dele roser ud til publikum, der efterhånden begyndte at forstå, hvad det hele gik ud på.

LÆS OGSÅ: Kåd Rihanna gør Bob Marley våd

Hyldest til ofrene
Rihanna satte yderst på kanten af scenen og begyndte at synge Bob Marleys 'Redemption song' - en sang, hun tidligere har sunget, men som denne aften blev til noget helt specielt for alle koncertgæsterne i Bergen.

Under den akustiske og meget personlige version af 'Redemption song' rullede navnene på ofrene for massakren på Utøya og bomben i Oslo over storskærmen. Publikum kvitterede med at tænde lightere og mobiltelefoner, der lyste op i mørket.

Rihanna sluttede det bevægende øjeblik med at fortælle, at dette var til minde om ofrene og at hun føler med Norge. Mens hun forlod scenen lyste det norske flag op på megaskærmene, mens publikum brød ud i jubel.