Mick Jagger: Gør ikke min mor flov

Rullestenenr slet ikke så rebelsk, som mange går rundt og tror, hedder det i en kommende bog om sangeren

Mick Jagger er måske skabs-konservativ. (AP Photo)
Mick Jagger er måske skabs-konservativ. (AP Photo)

Inderst inde er Mick Jagger er ikke så rebelsk, så det gør noget, fremgår det af en ny biografi om Rolling Stones-sangeren, som er planlagt til at udkomme næste år i forbindelse med bandets 50 års jubilæum.

Bogen med titlen 'Backstage Pass VIP' er skrevet af Debra Sharon Davis, og hun fortæller historier, som man ikke har hørt før, og de må siges at bringe nyt til billedet af sangeren, der slet ikke er så flabet, som mange tror.

Således fortæller forfatteren, at Mick Jagger bad sin daværende kone, Bianca, om at tage en brystholder på for ikke at gøre hans mor flov under et uventet besøg.

Te og kager
Bianca nægtede og stormede ud, så Mick var overladt til selv at servere te og kager til moderen.

Når han besøgte forældrene, sørgede han altid for at have blomster med, fortæller Debra Sharon Davis til Daily Mail.

- Det er absolut det modsatte af alt, som offentligheden mener at vide om Jagger, siger hun.

I bogen beretter hun andre ukendte historier om sangeren med bl.a. afsæt i de andre Stones-medlemmers hukommelse. Også afdøde legender som John Lennon og Janis Joplin citeres for oplevelser med den bredlæbede sanger.

Sur på Keith
Stones-fans håber, at jubilæet næste år giver anledning til en måske sidste turne med det hæderkronede rockorkester. Foreløbig ligger det dog lidt tungt med det. Jagger siges at være sur på Keith Richards over påstande i hans bog, 'Life', om, at hans tissemand hører til i den mindre afdeling.

Desuden er Jagger optaget af sin nye supergruppe, Super Heavy, med bl.a. Dave Stewart og Joss Stone. Bandets debut-album udkommer til september.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

0 kommentarer
Vis kommentarer