Amy Winehouse aflyser resten af turnéen

Først var det to koncerter, men nu dropper "Rehab"-sangerinden hele sin europæiske turné.

Amy Winehouse elsker sprut og stoffer. Her drikker hun en giga glas rødvin.(Foto: AP)
Amy Winehouse elsker sprut og stoffer. Her drikker hun en giga glas rødvin.(Foto: AP)

Amy Winehouse aflyser resten af ??sin turné, der ellers bød på optrædener i tolv europæiske byer. Det fortæller sangerindens repræsentant ifølge CNN.

- Alle berørte parter ønsker at gøre alt, hvad de kan for at hjælpe hende tilbage til hendes bedste, og hun vil få så lang tid, som der skal til, for at det kan ske, siger Amy Winehouses talsmand Chris Goodman.

Kun et par numre inde i Amys første koncert på turnéen, i Beograd i Serbien, blev hun buhet ned fra scenen af de utilfredse publikummer.

I videoer, der blev optaget under koncerten, ses det, at sangerinden tydeligvis har svært ved at synge nogle af linjerne til sine sange. Til tider måtte publikum og Amys korsangere udfylde hullerne.

Søndag annonceredes det, at Amy Winehouses koncerter i Istanbul og Athen blev aflyst, men i dag tirsdag er resten af turnéen blevet annulleret.

'Rehab'-sangerinden forlod for nylig et britisk afvænningsprogram, som ifølge en talsmand var beregnet til at forberede hende til de europæiske koncerter.

Søndag bekræftede talskvinden Tracey Miller, dog ikke direkte, at Amy Winehouse er faldet tilbage i sin fortid som misbruger af stoffer og narkotika.

- På trods af, at hun føler sig sikker på, at hun gerne vil fortsætte, har hun aftalt med ledelsen, at hun ikke kan optræde efter bedste evne, og derfor vil hun vende hjem, sagde Tracey Miller i weekenden.

0 kommentarer
Vis kommentarer