Nu igen: Robbie smed bukserne

Engelsk publikum blev ekstra godt underholdt, da Robbie Williams smed både bukser og underbukser til koncert

Robbie Williams smed også bukserne, da han var i Danmark. Og man kan konkludere, at han er pænere forfra. (Foto: Camilla Z. Roi)
Robbie Williams smed også bukserne, da han var i Danmark. Og man kan konkludere, at han er pænere forfra. (Foto: Camilla Z. Roi)

Take That-fans i Cardiff i England fik lidt ekstra for pengene, da de tirsdag aften var til koncert med det genforenede popband.

LÆS OGSÅ: TAKE THAT SAD FAST I ROBOT

Midt under en solooptræden kom Robbie Williams i problemer, da hans bukser viste sig at være mindre holdbare end forventet.

Vildt begejstret
- Jeg er så begejstret, at mine bukser sprak, lød det spontant fra popstjernen, der var midt i nummeret 'Let Me Entertain You'.

Og underholdt blev publikum da også. Først valgte Robbie Williams nemlig at smide bukserne og fortsætte nummeret i sine underbukser, og kort tid efter røg underbukserne også.

LÆS OGSÅ: 100 på hospitalet efter Take That-druk

Hele optrinnet skete med opfordring til de mange fans om at smide billeder og videoer af hans nedre dele op på hans hjemmeside.

Og det er langt fra første gang, Robbie Williams smider bukserne foran sit publikum.

Moonede for Bellaiche
I december var han sammen med resten af Take That på besøg i Danmark, og her fik de danske fans også lidt mere, end de havde forventet.

LÆS OGSÅ: Robbies røvgode opmærksomhed

I Go' Aften Danmark-studiet i Tivoli henviste tv-vært Michèle Bellaiche til en tidligere episode, hvor Robbie Williams blev tilbudt 10 pund af en engelsk tv-vært for at smide bukserne - hvilket han vel at mærke gjorde.

- Jeg har 20 pund i min pung, lød opfordringen fra Bellaiche til 37-årige Williams, som trods millioner af kroner på kontoen ikke var sen til at takke ja til de godt 170 danske kroner.

- Intet problem, lød det fra Robbie, som derefter trak bukserne ned og modnede de mange danske fans, der stod i vinterkulden for at få et glimt af deres idoler.

1 af 2 'Let Me Entertain You' fik en helt ny betydning. (Foto: AP)
2 af 2 Robbie Williams smed også bukserne, da han var i Danmark. Og man kan konkludere, at han er pænere forfra. (Foto: Camilla Z. Roi)
0 kommentarer
Vis kommentarer