Jon Bon Jovi: Jeg er rockens Tom Cruise

Jon Bon Jovi mener ikke, at hans band har fået den anerkendelse de har krav på

Jon Bon Jovi har solgt millioner af album med bandet 'Bon Jovi', men rocklegenderne har aldrig været de store prisslugere. (Foto: AP).
Jon Bon Jovi har solgt millioner af album med bandet 'Bon Jovi', men rocklegenderne har aldrig været de store prisslugere. (Foto: AP).

Selv om de snart har 30 år på bagen er Bon Jovi stadig et stort navn, og billetterne fik da også hurtigt ben at gå på, da rocklegenderne annoncerede søndagens koncert i Horsens.

Jon Bon Jovi og hans kollegar har dog aldrig været anmeldernes kop te. Selv om bundlinjen står på over 120 millioner solgte albums, har de ikke modtaget de priser og den anerkendelse, der matcher de himmelhøje salgstal:

Læs også: Jon Bon Jovi: - I skylder mig vist en øl!

- Jeg har fået masser af ros fra kritikerne stort set hver eneste gang jeg har medvirket som skuespiller i en film eller et tv-show, men jeg har aldrig været den store billetsælger i den branche. Når det kommer til musikken, føler jeg mig som Tom Cruise. Han har haft enorm kommerciel succes, men har aldrig vundet en Oscar, filosoferer Jon Bon Jovi i et interview med Edinburgh Evening News.

Koncerten på søndag i Casa Arena i Horsens har længe været udsolgt. I går blev der imidlertid udbudt cirka 200 billetter til salg via billetlugen.dk. I skrivende stund er der stadig få af disse ekstrabilletter til salg.

Læs også: Ekstra Bon Jovi-billetter til salg

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Terry Allen and The Panhandle Mystery Band: 'Just Like Moby Dick' (Paradise of Bachelors-album/Ude 24. januar)
2.Hanne Boel: 'Between Dark & Daylight' (Stunt-album/Ude 24. januar)
3.Pet Shop Boys: 'Hotspot' (x2-album/Ude 24. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.American Football: 'Year One Demos' (Polyvinyl-ep/Ude nu)
2.Sondre Lerche: 'Britney' (PLZ-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere