Springsteens saxofonist ramt af slagtilfælde

Bruce Springsteens ikoniske saxofonist, Clarence Clemons, er ramt af voldsomt slagtilfælde, rapporter flere kilder

69-årige Clarence Clemons er ramt af et slagtilfælde. Det vides endnu ikke, hvor alvorligt det er. (Foto: AP)
69-årige Clarence Clemons er ramt af et slagtilfælde. Det vides endnu ikke, hvor alvorligt det er. (Foto: AP)

Saxofonisten fra Bruce Springsteens succesfulde band E Street Band, 69-årige Clarence Clemons, også kendt som 'Big Man', er blevet ramt af et alvorligt slagtilfælde i sit hjem i Florida.

Det vides endnu ikke, hvor alvorligt det er, men Showbiz411 skriver, at flere af medlemmerne fra E Street Band er blevet opfordret til at tage til Clarence Clemons hjem i Florida.

Den dygtige saxofonist gennemgik sidste år to knæproteser og rygkirurgi. I et interview med Rolling Stone i februar, beskrev han sin sidste turné med bandet som 'det rene helvede' på grund af smerter.

En eftertragtet mand
Clarence Clemons har været med i E Street Band i næsten fire årtier, hvor han har været med til at definere lyden på klassikere som 'Born to Run' og 'Thunder Road'.

Senest har Clemons arbejdet sammen med Lady Gaga på hendes 'Born This Way' album og spillet sax på singlerne 'The Edge of Glory' og 'Hair'.

1 af 2 Clarence Clemons har med sin velkendte lyd haft kæmpe indflydelse på musikken i Springsteens band 'E Street Band'. (Foto: AP)
2 af 2 69-årige Clarence Clemons er ramt af et slagtilfælde. Det vides endnu ikke, hvor alvorligt det er. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer