James Blunt er spændt på udendørskoncert

Den britiske singer-songwriter er klar til koncerten på livgardens eksercerplads ved Rosenborg Slot

James Blunt optræder i aften ved Rosenborg Slot. (Foto: Getty Images).
James Blunt optræder i aften ved Rosenborg Slot. (Foto: Getty Images).

Lydprøverne er i fuld gang på livgardens eksercerplads ved Rosenborg Slot i København. Torsdag aften giver den britiske singer-songwriter James Blunt nemlig koncert under åben himmel, og han krydser fingre for, at vejret holder tørt.

- Jeg håber, regnen bliver væk. Hvis den gør, bliver stemningen helt fantastisk, siger sangeren, der er glad for at være tilbage i Danmark for anden gang på et år.

- Jeg har altid nydt at komme her til København. For mig er Danmark et sted, hvor jeg virkelig har det sjovt. Jeg har mange venner her, og jeg har faktisk sporet min familie tilbage til at stamme herfra for over 1000 år siden, fortæller Blunt og fortsætter:

- Det er ikke, fordi jeg kan huske det, men for mig er det et spændende sted at komme og optræde.

Minder om livgarden
Ud over James Blunts danske aner er der dog også en anden grund til, at sangeren er glad for at være tilbage. Omgivelserne ved Rosenborg Slot minder ham nemlig om hans egen tid i livgarden.

- Det her er et specielt sted med et fantastisk slot i baggrunden og soldater, der løber forbi. Jeg har fået at vide, at de er i livgarden, og det er specielt for mig, fordi jeg selv har været officer i livgarden. Så jeg kan relatere lidt til det her sted og til gutterne, siger James Blunt.

Koncerten starter klokken 20.

0 kommentarer
Vis kommentarer