Intim Gaga badede brysterne i champagne

Den amerikanske popstjerne brugte champagne til at skylle sveden af brysterne til intimkoncert i Paris

Lady Gaga hilser på sine fans i Paris. (Foto: All Over)
Lady Gaga hilser på sine fans i Paris. (Foto: All Over)

PARIS (Ekstra Bladet): I papirerne til arrangementet stod der 'hemmeligt', men da man så menneskehavet ude foran den lille, eksklusive klub '1515' i det indre Paris, var der meget der røbede, at noget var under opsejling.

Det noget - var Lady Gaga.

I papirerne stod der også, at det ville være en akustisk intimkoncert med superstjernen. Intim, ja, men aldrig har der været så voldsom bas og elektronisk lyd, som da Lady Gaga åbnede sit eksklusive show i Paris med 'Born this way'.

Superfans
Sangerinden kom på den lille scene sort set som gud havde skab hende, kun i ført en sort bh, og dertilhørende stramme gennemsigtige gamacher, og så for fuld styrke musikalsk.

Publikummet til koncerten bestod primært af fans, der havde deltaget i forskellige konkurrencer rundt om i Europa, og så folk der havde lavet en video til Lady Gaga. Så det var i den grad de mest hardcore fans, der havde fået lov til at komme helt tæt på superstjernen.

Boblevand
Under hendes andet nummer, den noget country-inspireret, 'You And I', gav Gaga hendes fans, det de var kommet for.

Efter en klaversolo, hvor hendes diamantplateaustøvler var plantet solidt på klaveret, valgte hun at gribe den franske champagne.

I det, der mest mindede om noget man har set Demi Moore gøre i filmen Striptease, vred sangerinden langsomt til tonerne, mens champagnes bobler skyllede ned over hendes bryster, som hun med den frie hånd med stor selvfølgelighed masserede intenst og nærmest drømmende henslængt.

Sprøjtede løs
Lady Gaga sluttede aftenen med nummeret, 'The Edge of Glory', og mange af hendes fans, der havde vundet adgang til koncert, må have følt en lille smule glorværdighed ramme dem idet Gaga sprøjtede de sidste dråber fra champagneflasken udover dem

1 af 2 Lady Gaga spillede onsdag aften for sine største fans i Paris. (Foto: Christoffer Bagge)
2 af 2 Lady Gaga hilser på sine fans i Paris. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer