Eminem sagsøger tysk bilgigant

Audi har brugt et Eminem-hit i deres reklamevideo, uden at rapperen vidste det

Du ser formentlig ikke Eminem komme kørende i en stor Audi den kommende tid. Medmindre den indgår i forliget med det tyske bilmærke. (Foto: AP)
Du ser formentlig ikke Eminem komme kørende i en stor Audi den kommende tid. Medmindre den indgår i forliget med det tyske bilmærke. (Foto: AP)

Det er bestemt ikke uvant for den amerikanske rapper Eminem at stå i en retssal. Hans mor har tidligere sagsøgt ham, fordi han rappede, at han ville voldtage hende.

Nu er det så Eminems tur til at være på anklagersiden. Han sagsøger nemlig det luksuriøse bilmærke Audi. Det skriver femalefirst.co.uk

Læs også: Eminem hyrer pornostjerne til ny video

Hvem står bag?
Årsagen er, at Audi forleden brugte Eminems kæmpehit, 'Lose Yourself' i en reklamevideo, da de skulle præsentere deres nye Audi A6 Avant i Berlin. Det havde rapperen bare ikke fået at vide. Han har derfor sendt et søgsmål til bilgigantens hovedkvarter i Ingolstadt i Tyskland.

Det er endnu uvist hvilket reklamebureau, der er ansvarlig for den store brøler.

Læs også: Eminem donerer død hjort væk

Skyhøje salgstal
Audi håber formentlig, at sangen vil få endnu flere til at sætte sig bag rattet i deres populære A6-model. Eminem gav nemlig Chrysler lov til at bruge sangen i en af deres reklmaevideoer i februar. Det fik efterfølgende Chrysler til at takke rapperen for at deres salg steg med 154 procent.

Audis reklamevideo ligger nu på YouTube.com.

0 kommentarer
Vis kommentarer