Kingston kørte alt for hurtigt på jetski

Sangeren Sean Kingstons veninde fortæller, at sangeren kørte for hurtigt på jetski, og det var derfor, ulykken skete

Kingstons tragiske ulykke var tilsyneladende delvist selvforskyldt. (Foto: AP)
Kingstons tragiske ulykke var tilsyneladende delvist selvforskyldt. (Foto: AP)

Det var alt for høj fart, der var skyld i, at sangeren Sean Kingston og hans kvindelige passager forulykkede på jetski i Miami i weekenden.

Det fortæller den kvindelige passager, der også er Sean Kingstons gode veninde. Hun og hendes veninde mødtes med Sean Kingston og en af hans venner for at stå på jetski lørdag aften.

- Vi kørte ud fra havnen samtidig med de andre, men vi kørte så hurtigt, at vi strøg lige forbi dem. Vi kørte rundt om et hjørne og styrtede. De var så langt bag os, at de ikke engang så os styrte, fortæller Cassandra Sanchez til TMZ.com

Mistede kontrollen
Ulykken skete, da Sean Kingston først troede, de kunne køre under en bro, men i sidste øjeblik besluttede sig for at dreje væk. I samme øjeblik mistede han kontrollen over jetskiene.

Sean Kingston er stadig på hospitalet, og Cassandra Sanchez, der slap med ømme ribben og en øm kæbe, fortæller, at han nok skal blive der nogle uger endnu.

- Sean hostede blod, fråde og noget lyserødt op, og da han endelig åbnede øjnene, blev han ved med at sige "Det gør ondt, det gør ondt", fortæller hun.

Sean Kingston er ved bevidsthed på hospitalet, og Cassandra Sanchez fortæller, at han er klar i hovedet og viser, at han kan forstå, hvad der sker omkring ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer