Rockstjerne voldtaget som 12-årig

Rocksangeren Scott Weiland fortæller om overgreb i barndommen i sin nye bog

Scott Weiland - tidligere forsanger i blandt andet Stone Temple Pilots - blev voldtaget som barn. (Foto: Pressens Bild)
Scott Weiland - tidligere forsanger i blandt andet Stone Temple Pilots - blev voldtaget som barn. (Foto: Pressens Bild)

Enten er det sæson for selvbiografier eller også kommer dårlige nyheder i stimer.

For anden gang på blot en uge står en amerikansk superstjerne frem og fortæller, at han har været udsat for voldtægt i løbet af sin barndom.

Denne gang er det rockstjernen Scott Weiland - tidligere forsanger i både Velvet Revolver og Stone Temple Pilots - der i sin nye selvbiografi, 'Not Dead & Not For Sale', beretter om et uhyggeligt kapitel af sin barndom.

LÆS OGSÅ: Rockstjerne indrømmer homo-sex

- Jeg var bange for at fortælle det til nogen, siger rockstjernen til magasinet Spin, der har fået lov til at gengive enkelte passager i bogen, om overgrebet, der fandt sted, da Scott Weiland var 12 år gammel

Ifølge rockstjernen havde han fortrængt hændelsen indtil for et par år siden, hvor minderne og en stor muskuløs mand, der fulgte efter ham i bussen på vej til skole, pludselig begyndte at trænge sig på.

LÆS OGSÅ: Sugar Ray blev voldtaget

- Det er et minde, som jeg havde fortrængt, indtil jeg for et par år siden var på en afvænningsklinik. Han (voldtægsmanden, red.) inviterede mig med hjem til sit hus, hvor han voldtog mig. Det gik stærkt og var ikke behageligt, fortæller han.

For fire dage siden stod bokselegenden Sugar Ray Leonard også frem og fortalte en lignende historie, om at han var blevet voldtaget som barn

0 kommentarer
Vis kommentarer