Robbie vil svine Gary til

Robbie Williams vil have 'No Regrets' med, når Take That tager på turne - på trods af, at nummeret er en kæmpe sviner mod Gary Barlow

Alt ser ud til at være fryd og gammen mellem de tidligere rivaler - Robbie Williams og Gary Barlow. Men nu truer en sangtekst med atter at skabe splid i forholdet kort før, Take Thats comeback turne begynder. (Foto: AP)
Alt ser ud til at være fryd og gammen mellem de tidligere rivaler - Robbie Williams og Gary Barlow. Men nu truer en sangtekst med atter at skabe splid i forholdet kort før, Take Thats comeback turne begynder. (Foto: AP)

Hånlige og nedgørende tekster truer nu med at skabe splid i Take That, bare dage inden deres store genopstandelses-tour starter 27. maj.

Spændingerne er høje blandt medlemmerne, fordi Robbie Williams vil have sit nummer 'No Regrets' med på sætlisten til den stort set udsolgte Progress-tour. Årsagen er, at sangteksten - som Robbien skrev, efter han i sin tid efterlod Take That - refererer til den splid, der var mellem gutterne, og indeholder en kæmpe sviner af Gary Barlows vægt.

Læs: Take That-Gary: Vi er for talentfulde

Ret anspændt
'I know they're still talking. You are too short to carry that weight', står der i sangen. På dansk betyder det noget i retning af: 'Jeg ved, de stadig snakker om dig. Du er for lav til at bære den vægt.'

- Det er ret anspændt lige i øjeblikket med nerver op til touren, men der er også bekymringer omkring sangens tekst, siger et medlem af backstage-crewet til mirror.co.uk.

- Alle ved, at der har været uvenskab mellem drengene, men Robbie er sikker på, at fansene vil kunne se forbi den umiddelbare betydning og istedet se den dybere mening med det, siger kilden.

Læs: Gary erkender lang nedtur efter Take That

- For ham (Robbie, red.) viser det, hvor meget de har gennemgået, og hvor meget det betyder for dem, at de har fundet sammen igen. Men de andre drenge er ikke så sikre.

Det sidste ord
Under en optræden for nylig, tilegnede Robbie Williams sangen til sine bandkammerater Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen og Howard Donald. Men i stedet for at synge: ' I guess the love we once had is officially dead', udskiftede han det sidste ord med 'alive'.

Det har hele tiden været meningen, at Robbie skulle optræde solo med sit eget materiale som en del af det stort anlagte show. Og 'No Regrets' kan meget vel blive en af dem.

Da Pet Shop Boys opvarmer for bandet på touren, kan det tænkes, at forsagner Neil Tennant, der sang med på indspilningen af nummeret, vil komme med ham på scenen under nummeret.

0 kommentarer
Vis kommentarer