Roger Waters tuder konstant

På lørdag fylder han Parken med sin genopsætning af det monumentale mesterværk 'The Wall', og mon ikke han i den anledning fælder en lille tåre eller to

Roger Waters bygger snart sin mur i København. (Foto: AP)
Roger Waters bygger snart sin mur i København. (Foto: AP)

LÆS OGSÅ: The Wall-koncerter udsolgt

Roger Waters har ry for at være en hård hund og en mand, der siger sin mening i en sådan grad, at han kan få samarbejdspartnere og journalister til at ryste i bukserne på kommando.

I et nyt interview med Sunday Times Magazine forsøger han dog nu at nuancere sit hårdkogte image. Blandt andet afslører han, at han har ekstremt let til tårer.

- Jeg har grædt enormt meget i mit liv. Under enhver form for følelsesmæssigt stress bryder jeg sammen i gråd. I kampe med bandet, i kampe med kvinder. Jeg begynder straks at tude. Jeg er bare ærlig. Jeg er ikke, som folk tror, siger Roger Waters.

Følelsesmæssig ustabil
Pink Floyd-stjernens far døde, da Roger var ganske ung, hvilket han selv ser som en mulig forklaring på, hvorfor han i sit voksenliv er blevet så ekstremt følelsesmæssig ustabil.

På lørdag rykker Roger Waters sit store show til Parken i København, hvor der længe har været udsolgt.

Koncerten i København overværes af 47.000 tilskuere, mens den ligeledes udsolgte The Wall-opsætning i Herning den 13. juni bliver til ære for 15.000 gæster.

Hovednavn på Roskilde
Pink Floyd udgav albummet 'The Wall' tilbage i 1979. Siden har det fået en prominent plads i musikhistorien og regnes af de fleste som et mesterværk.

Roger Waters var bassist i Pink Floyd og har skrevet en stor del af gruppens sange. Han har tidligere gæstet Danmark, blandt andet på Roskilde Festival i 2006.

1 af 2 The Wall opføres denne gang både i USA og Europa. (Foto: AP)
2 af 2 Roger Waters bygger snart sin mur i København. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer