Snoop Dogg for fræk til de royale

Rapperens sang til ære for prins William er for fræk til både radioen og de royale: - De dumme svin forlangte, at jeg skulle ændre titlen, raser Snoop

Snoop Dogg er sur over at han godt må skrive om stoffer men ikke om sex. (Foto: AP)
Snoop Dogg er sur over at han godt må skrive om stoffer men ikke om sex. (Foto: AP)

Rap-stjernen Snoop Dogg har i anledning af prins Williams forestående bryllup med Kate Middleton skrevet en sang til ære for prinsen.

Mens George Michaels bryllupssang allerede er modtaget og faldet i god jord hos det britiske kongehus, stod Snoops sang nok aldrig til at nå helt inden for dørene på Buckingham Palace. Dertil er den af en lidt for lummer karakter.

Nu raser den 39-årige rapper over, at hans sang også er blevet censureret af de amerikanske radiostationer.

- Jeg lavede en sang, der hedder 'Wet', og så forlanger de dumme svin, at jeg skal ændre titlen til 'Sweat'. Der blev ikke ændret et eneste ord i 'Kush', der handler om stoffer. Så jeg må gerne synge om stoffer, men ikke om sex, spørger han retorisk.

Rygterne begyndte at svirre allerede sidste år, at prins Harry ønskede at arrangere en polterabend for sin storebror, hvor Snoop Dogg skulle optræde.

Dedikerede nummer til Willilam
Dertil nåede det så vidt vides aldrig, men Snoop fattede altså alligevel pennen og dedikerede et nummer til den snarligt gifte William.

- Jeg ønskede for ham, at han skulle have lidt sjov, inden han blev gift. Se alle de piger, man ikke så tit vil se, når man har taget skridtet fuldt ud med den eneste ene, siger han til Lopez Tonight.

Ifølge Snoop Dogg selv var det dog ikke kun prins Harry, der var interesseret i at tilknytte ham til en polterabend. Derimod spøgte rapperen med, at det var det britisske kongehus' øverste, der kontaktede ham.

- Dronningen og jeg har et fedt lille samarbejde. Hun ringede til en af mine nevøer, der stillede hende videre til mig. Dronningen fortalte, at hun ønskede noget særligt for sit barnebarn, siger Snoop Dogg.