Moby: - De store stjerner er røvirriterende

For Moby er arbejdet med kendte musikere præget af for megen arrogance og er derfor et overstået kapitel

De store stjerner er i virkeligheden røvirriterende, mener Moby. (Foto: AP)
De store stjerner er i virkeligheden røvirriterende, mener Moby. (Foto: AP)

Musikeren Moby har igennem sin karriere arbejdet sammen med nogle af musikbranchens største stjerner. Men nu er det slut, fortæller han i et kontroversielt interview med OK! tv.

- Jeg er nået til et punkt, hvor jeg allerhelst vil arbejde med mine venner. Når du arbejder med de store navne, er du konstant omringet af et 50 mand stort følge, og stjernerne er i virkeligheden røvirriterende, siger han.

Den 45-årige elektroniske musiker kan nok være ganske sikker på, at han nu har skaffet sig et par celebre uvenner på halsen. Men Moby befinder sig tilsyneladende også langt bedre i sine venners selskab.

Ser 'Simpsons'
- Når du arbejder med dine venner, kommer de over og laver musik. Så laver man spaghetti, og så ser man et afsnit 'Simpsons'. Måske slutter man af med at gå ud og få en drink, siger han og fortsætter:

- Det er meget mere afslappet end med de kendte, hvor der næsten altid er en snert af arrogance, siger han.

Blandt Mobys tidligere samarbejdspartnere tæller vitterligt nogle musiske sværvægtere, men Moby selv er ikke just imponeret over navnene på papiret.

- Jeg har det underligste CV. Jeg har arbejdet med alle fra Metallica til Britney Spears. Fra Ozzy Osbourne til Michael Jackson og Beastie Boys, men det er jo bare tilfældige mennesker, og det er slut nu, siger han.