Norsk publikum redder Whitney

Oven på de katastrofale koncerter i København blev Whitney Houstons koncert i Norge noget bedre modtaget. Publikum får æren

Whitney Houston var langt bedre i Stavanger end i København. Hun blev reddet af de norske publikum. (Foto: Morgens Flindt)
Whitney Houston var langt bedre i Stavanger end i København. Hun blev reddet af de norske publikum. (Foto: Morgens Flindt)

Efter to katastrofale koncerter i København i sidste uge kan Whitney Houston glæde sig over, at søndagens koncert i Stavanger i Norge gik væsentligt bedre.

Norske koncertanmeldere er enige om, at Stavanger-koncerten var mangefold bedre end det københavnske kollaps med sure miner fra scenen og udvandrende publikum, som den amerikanske sangerinde leverede i sidste uge.

Nogen succes var der dog ikke tale om. Whitney er stadig langt fra fordums styrke som en af verdens bedste sangerinde.

Meget bedre
Anmelder Leif Tore Lindø på Stavanger-avisen Aftenposten så sangerinden i København og er ikke i tvivl om, at Stavanger-koncerten var langt bedre.

- Dette er ubegribeligt meget bedre end i Danmark, siger han til Aftenposten.no.

Anmelder Morten Ståle Nilsen fra den store norske formiddagsavis VG er heller ikke i tvivl om, at koncerten i Stavanger var klasser bedre end i København.

Men han er dog langtfra imponeret af Whitney Houston og kalder hendes forsøg på et comeback for 'musikalsk havari'.

- Vi var 13.000, der stod omkring en døende kunstners sygeseng i aftes i Stavanger, lyder det fra VG-anmelderen.

Publikum får æren
Ifølge ham var det hovedsageligt et fantastisk publikum, der formåede at løfte koncerten op på et højere niveau end den københavnske katastrofe.

- Oplevelsen var grænseløst trist, men - takket være publikum - morbidt rørende.

Whitney Houston er i øjeblikket på sin første turné i Europa i 11 år. Den har indtil videre budt på stærkt kritiserede koncerter blandt andet i København og nu Stavanger samt en række aflysninger.

Tirsdag og torsdag tager Whitney til henholdsvis Stockholm og Helsinki, inden hun råder bod på to tidligere aflyste koncerter i Manchester i næste uge.

0 kommentarer
Vis kommentarer