Fox i duet med rockstjerne

Skuespilleren Michael J. Fox, der lider af Parkinsons sygdom, endte i duet med Aerosmith-forsanger Steven Tyler ved en velbesøgt velgørenhedsgalla i New York

Den tidligere stjerne i 'Blomsterbørns børn' Michael J. Fox. (Foto: AP)
Den tidligere stjerne i 'Blomsterbørns børn' Michael J. Fox. (Foto: AP)

Selvom man blot er 48 år og lider af den kroniske lidelse Parkinsons sygdom, så kan humøret godt være i top. Det er den canadiske skuespiller Michael J. Fox et lyslevende eksempel på.

Forleden var han med sin velgørenhedsorganisation vært for en storstilet galla i New York, hvor Hollywood-stjerner som Julianne Moore og Martin Scorsese samt musikeren Elvis Costello var blandt deltagerne.

På scenen fremførte Fox en hæsblæsende duet med Aerosmith-forsanger Steven Tyler til tonerne af rock-klassikeren 'Walk This Way'.

- Du har kun et liv. Så det handler om at nyde hver dag. Jeg er velsignet med en fantastisk familie, en fantastisk kone og fantastiske mennesker at arbejde sammen med, og for mig overskygger velsignelserne de svære ting, siger den optimistiske Michael J. Fox til nyhedsbureauet AP.

Den sygdomsramte skuespiller er i Danmark mest kendt for sin rolle i 'Tilbage til Fremtiden'-trilogien og for sine humoristiske udskejelser som New Yorks borgmester i sitcom'en 'Spin City'.

I 1991 fik Michael J. Fox sin diagnose, men det var først ni år senere, at den ukuelige skuespiller trappede filmrollerne ned. Med sit velgørenhedsarbejde håber han, at forskerne en dag finder en kur mod Parkinsons sygdom. Organisationen har indtil videre samlet, hvad der svarer til 800 millioner kroner, sammen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Iggy Pop: 'Free' (Loma Vista-album/Ude 6. september)
2.!!!: 'Wallop' (Warp-album/Ude 30. august)
3.Giant Sand: 'Recounting the Ballads of Thin Line Men' (Fire-album/Ude 20. september)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Galaxy I' (Kobalt-album/Ude nu)
2.Pete Yorn: 'Caretakers' (Shelly-album/Ude nu)
3.Electric Youth: 'Memory Emotion' (Watts Arcade Inc.-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere