Musical-guru indlagt igen

Komponisten Andrew Lloyd Webber skal behandles for en infektion, som han har pådraget sig efter kræftoperation

Andrew Lloyd Webber er igen indlagt. (Foto: AP)
Andrew Lloyd Webber er igen indlagt. (Foto: AP)

Verdens vel nok største navn inden for alt, hvad der hedder musical, Andrew Lloyd Webber, er endnu en gang blevet indlagt på hospitalet.

Den 61-årige komponist fik sidste måned konstateret kræft i prostata, og det er da også i forbindelse med det, at han nu igen må lade sig indlægge.

Ifølge den engelske avis Daily Mail er det dog ikke selve kræftsygdommen, der har skylden. Derimod har Webber angiveligt fået en infektion, efter at han for nylig blev opereret for kræften.

Ifølge en pressemeddelelse var det vigtigt, at Lloyd Webber igen lod sig indlægge efter de komplikationer, der er fulgt i kølvandet på operationen.

- Han er blevet rådet til indlæggelse, for selv om operationen var succesfuld, har han pådraget sig en post-operativ 'kronisk infektion', som kræver behandling øjeblikkeligt, lyder det i meddelelsen.

61-årige Andrew Lloyd Webber er intet mindre end en levende legende inden for musicalverdenen. Sammen med forfatteren Tim Rice stod Webber bag succeser som blandt andre 'Jesus Christ Superstar' og 'Evita'.

Webber har også haft stor succes med at komponere til andre forfattere end Tim Rice. Et af hans største værker er musikken til musicalen "The Phantom of the Opera", der også har haft stor succes i Danmark.

Prostatakræft er en alvorlig sygdom, der i stort set alle tilfælde kun rammer mænd over 50 år. Kun tre ud af ti, som får sygdommen, lever længere end fem år med diagnosen.

 Sygdommen er den mest udbredte form for kræft blandt mænd. Hvert år får cirka 2000 danske mænd konstateret prostatakræft.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Iggy Pop: 'Free' (Loma Vista-album/Ude 6. september)
2.!!!: 'Wallop' (Warp-album/Ude 30. august)
3.Giant Sand: 'Recounting the Ballads of Thin Line Men' (Fire-album/Ude 20. september)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Galaxy I' (Kobalt-album/Ude nu)
2.Pete Yorn: 'Caretakers' (Shelly-album/Ude nu)
3.Electric Youth: 'Memory Emotion' (Watts Arcade Inc.-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere