Oasis-drenge snart sceneklar - uden Noel

De tidligere medlemmer af det populære britpop-band Oasis er begyndt at skrive sange sammen igen - uden Noel Gallagher, slår lillebror Liam fast

Noel (t.v) og Liam Gallagher. (Foto: AP)
Noel (t.v) og Liam Gallagher. (Foto: AP)

Broderkærlighed var aldrig et tema i britpop-bandet Oasis, som opløste sig selv tidligere på året. Ikke overraskende var det endnu en kontrovers mellem bandbrødrene Liam og Noel Gallagher, der satte en stopper for samarbejdet i august, da lillebror Liam smadrede Noels guitar før en koncert i Paris.

I et italiensk radiointerview fortæller sanger, guitarist og stifter af bandet, Liam Gallagher, at Oasis-drengene er begyndt at skrive nye sange og vil optræde under nyt navn - "alle undtagen Noel", som lillebroren formulerer det. Liam afslører også, at der kun går et par måneder, før det nye band er klar til at gå på scenen.

Trods de voldsomme konflikter mellem de højtråbende brødre udgav Oasis sidste år sit syvende album, 'Dig Out Your Soul' - et album, der fik blandede anmeldelser i den danske presse. Bandet optrådte også på dette års Roskilde Festival.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pan American: 'A Son' (Kranky-album/Ude 8. november)
2.Underworld: 'Drift Series 1' (Caroline-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere