Australske fans raser over Britney

Bare tre sange inde i popstjernens koncert i Perth begyndte fans at forlade salen. De rasede over at have betalt en formue for at se Britney mime

Det kan næppe høres på Britney Spears' stemme, at hun har været på en lang turne i år. Den er nemlig blevet sparet til stor fortrydelse for blandt andet de australske fans. (Foto: AP)
Det kan næppe høres på Britney Spears' stemme, at hun har været på en lang turne i år. Den er nemlig blevet sparet til stor fortrydelse for blandt andet de australske fans. (Foto: AP)

Godt nok er der langt til Australien, men det kan alligevel undre, at 'nyheden' om, at Britney Spears mimer sig igennem sine koncerter på sin Circus Tour først har ramt downunder, efter australierne oplevede det ved selvsyn.

Da Britney fredag aften stod på scenen i Perth, nåede hun kun at optræde for en fyldt sal i ganske kort tid. For allerede efter tre sange begyndte fans at forlade salen.

Talte ikke til publikum
De var utilfredse med, at popstjernen mimede sig igennem koncerten. Og ikke nok med, at de derfor ikke kunne høre hendes sangstemme live. Flere havde oven i købet problemer med at se hende på storskærmene ovenfor scenen, fordi hun angiveligt mest optrådte med ryggen til kameraerne.

Og ikke en eneste gang talte hun direkte til det publikum, som havde betalt en mindre formue for billetterne. Billetpriserne skal have ligget mellem 900 og 7.000 kroner.

Spild af penge
Ifølge RadarOnline.com var det flere hundrede fans, der skred.

- Vi er meget store Britney-fans, men det var lort, sagde en fan.

- Hun skuffede os så meget. Jeg vil have mine penge tilbage, eller også vil jeg høre hende synge rigtigt. Det har kostet mig en halv ugeløn... Det rene spild af penge, sagde en anden.

'Live betyder live'
Britneys mimen var allerede inden koncerten oppe på ministerplan.

Da det kom New South Wales' minister for fair handel for øre, at den amerikanske superstjerne ikke havde tænkt sig at åbne munden under sin koncert, kom han med et forslag om, at der på billetterne på forhånd skal advares mod, at en kunstner ikke synger live.

- Live betyder live, sagde Virginia Judge før koncerten.

Men det gør det som bekendt ikke for Britney, som også mimede sig igennem sin koncert i Parken i sommer.

Og måske skal de australske fans ikke brokke sig alt for meget.

I august måned blev optagelser af Britney Spears' mikrofon under mime-koncerterne lækket på nettet. Og efter det at dømme, skal de bare være glade for, at det var en cd, der blev smækket på fredag i Perth.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Iggy Pop: 'Free' (Loma Vista-album/Ude 6. september)
2.!!!: 'Wallop' (Warp-album/Ude 30. august)
3.Giant Sand: 'Recounting the Ballads of Thin Line Men' (Fire-album/Ude 20. september)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Galaxy I' (Kobalt-album/Ude nu)
2.Pete Yorn: 'Caretakers' (Shelly-album/Ude nu)
3.Electric Youth: 'Memory Emotion' (Watts Arcade Inc.-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere