Katys mødom var allerede taget

- Sidste år blev min mødom taget. I år er jeg mere erfaren, hvis I forstår, hvad jeg mener, lød det fra Katy Perry, der for andet år i træk var vært ved MTV EMA

Katy Perry og dansere gjorde deres til, at aftenen kom til at stå i lummerhedens tegn. (Foto: AP)
Katy Perry og dansere gjorde deres til, at aftenen kom til at stå i lummerhedens tegn. (Foto: AP)

BERLIN (ekstrabladet.dk): Oprydningen efter en aften, der på godt og ondt stod i tidens tegn, er fredag i fuld gang, og de hundredevis af scenearbejdere, vagtfolk og showansvarlige kan nu se frem til et års pause, før MTV Europe Music Awards atter går løs i en europæisk storby.

Det blev en aften, der i vanlig stil bød på lige dele lummerhed og liflige lyde fra en række af musikverdenens netop nu største navne som Katy Perry, Jay-Z, Tokio Hotel og naturligvis Beyoncé, der blev aftenens helt store vinder med tre priser for henholdsvis 'bedste video', 'bedste kvindelige kunstner' og 'bedste sang'.

Desværre bød showet ikke på reelle overraskelser, som for eksempel i eventens amerikanske pendant, hvor rapperen Eminem fik Brüno alias Sacha Baron Cohens bare bagdel i hovedet. Det ville også passe dårligt ind i den til perfektion udførte rigiditet fra de tyske værters side, som må betegnes som et studie i regler og påbud for de mange tusinde gæster, der måtte nyde sex, øl og rock'n'roll under ordnede forhold.

For orden skal der naturligvis være - også i den ellers så alternativt orienterede tyske hovedstad.

Mødommen var taget
Showet vil formentlig bedst blive husket for nogle frække sceneoptrædener fra kvindelige superstjerner som Beyoncé og Shakira, og selvfølgelig for Katy Perry, der er den første nogensinde til to år i træk at være vært - og trække i sine mange (i alt 12) værtinderober - ved den enorme prisuddeling.

Den ellers streng kristent opdragede kyssetøs fortalte i øvrigt selv, at hendes mødom blev taget allerede sidste år.

- I år er jeg mere erfaren, hvis I forstår hvad jeg mener, lød det.

Og det er der da heller ingen tvivl om. Den amerikanske brunette dater den notoriske kvindebedårer Russell Brand, der da også fik en lille hilsen med på vejen.

Således viste Katy sin hengivenhed ved blandt andet at bære en dragt i farverne fra sin britiske kærestes elskede fodboldklub West Ham.

Fra en dansk synsvinkel var Medina savnet på scenen. Hun opnåede ikke stemmer nok til at blive 'Best European Act', men hendes altid flamboyante sceneshow med både lak, læder og semi-sadistiske referencer, ville have gået fint i spænd med aftenens cabaretagtige tema med strømper, tårnhøje støvler og lummerhed en masse.

- Jeg kører min egen stil, og jeg ender, som jeg ender, sagde Medina selv til ekstrabladet.dk, så måske er det på næste år på den europæiske scene - ved siden af Beyoncé, Shakira og Katy Perry.

Se hvem, der vandt til højre i artiklen, og læs meget mere på mtv.dk.

Showet genudsendes i weekenden.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pan American: 'A Son' (Kranky-album/Ude 8. november)
2.Underworld: 'Drift Series 1' (Caroline-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere