Katy: Det bliver sexet og uartigt

Katy Perry lover, at morgendagens uddeling af de prestigefyldte europæiske MTV-musikpriser bliver fræk. Og den veldrejede kyssepige plejer ikke at skuffe ...

Charmerende Katy Perry skal for andet år i træk være vært ved MTV EMA. (Foto: Getty Images)
Charmerende Katy Perry skal for andet år i træk være vært ved MTV EMA. (Foto: Getty Images)

BERLIN (ekstrabladet.dk): - Nu er vi jo i en by, der har en helt særlig historie. Og derfor bliver det hele stemningen lidt mere seriøs, lød det fra Katy Perry, der for andet år i træk skal være vært ved MTV Europe Music Awards. Denne gang i den tyske hovedstad.

Skuffelsen var til at tage og føle på blandt blandt de mange fremmødte til pressemødet forud for den gigantiske event, der rent teoretisk bliver transmitteret ud til godt to milliarder mennesker verden over.

Sidste år kom pigekyssetøsen nemlig op af gulvet siddende på en enorm læbepomade, strakte som en anden orm hovedet ud af et æble, red på en plasticbanan og bar en kjole formet som en karrussel. For blot at nævne nogle få af de vist nok 13 forskellige vanvidsrober.

Missekatten Katy
Men skuffelsen var kun kortvarigt, for Katy, der i øvrigt entrede scenen i en kort busket kjole med mere end almindeligt kig til hendes fyldige fortrin og en absolut ulasteligt makeup, sørgede for at peppe pressens humør op igen med ordene.

- Det bliver meget sexet og uartigt. Jeg er blevet meget inspireret af Lisa Minelli i 'Cabaret'.

- Og jeg elsker virkelig at klæde mig ud, bedyrede skønheden, der tilstod sine tilhørere et par minutter, før scenen blev overladt til hippiechikke Joss Stone og frontfiguren i Fall Out Boy, Pete Wentz.

Katy skal i løbet af aftenen få både tv-seere såvel som de mange celebriteter i torsdagens show til at føle sig godt tilpas i den såkaldte Vip-afdeling kaldet The Katy Cat Club.

Superstjerner i Berlin
Blandt de optrædende er Shakira, Beyoncé, Foo Fighters, Green Day, Jay-Z, Leona Lewis og Berlins egne emorockere Tokio Hotel, mens man blandt prisuddelerne finder navne som Jean Reno, Jonas Brothers, Backstreet Boys, Juliette Lewis og supermodellen Bar Refaeli.

Læs meget mere om MTV EMA 2009 og de nominerede her.

1 af 2 - Det bliver et orgie i fjer og blonder. Med masser af såkaldte 'nip slips', lovede sangerinde og vært Katy Perry. (Foto: Getty Images)
2 af 2 Charmerende Katy Perry skal for andet år i træk være vært ved MTV EMA. (Foto: Getty Images)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pixies: 'Beneath the Eyrie' (BMG-album/Ude 13. september)
2.Sean O'Hagan: 'Radum Calls, Radum Calls' (Drag City-album/Ude 25. oktober)
3.Efterklang: 'Altid sammen' (Rumraket-album/Ude 20. september)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Galaxy I' (Kobalt-album/Ude nu)
2.Pete Yorn: 'Caretakers' (Shelly-album/Ude nu)
3.Electric Youth: 'Memory Emotion' (Watts Arcade Inc.-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere