Kanye West fuld og pinlig til MTV-show

Kanye West rev mikrofonen ud af hånden på sangerinden Taylor Swift, da hun under gårsdagens MTV Video Music Awards var i færd med at modtage sin pris

Kanye West i færd med at at blamere sig på scenen under søndagens MTV Video Music Awards. (Foto: AP)
Kanye West i færd med at at blamere sig på scenen under søndagens MTV Video Music Awards. (Foto: AP)
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Kanye West løb med opmærksomheden til søndagens store MTV-prisuddeling i Radio City Hall i New York, da han i går blamerede sig på scenen og efterfølgende blev smidt ud fra salen.

Allerede på den røde løber signalerede Kanye West med en dyr flaske sprut i hånden, at han ikke var kommet for at sidde med hænderne i skødet - men derimod satsede på at sparke gang i en fest.

Alligevel kom det bag på de fleste, da Kanye West pludselig sprang op på scenen og rykkede mikrofonen ud af hånden på den unge sangerinde Taylor Swift, der var i færd med at takke for prisen 'Best Female Music Video'.

Kanye West mente tilsyneladende, at Beyoncé havde fortjent at vinde prisen, hvilket han fortalte det måbende publikum og de flere millioner tv-seere.

Herefter blev Kanye West venligt men bestemt eskorteret ud af salen.

Kanye West var dog hurtig til at undskylde for sin opførsel. Allerede før showet var overstået, skrev han med store bogstaver, en undskyldning for sin mærkværdige opførsel på sin personlige blog, hvor han fremhævede, at Taylor Swift har et stort talent. Det oplyser MTV i en pressemeddelelse.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+