Britney Spears indtager London

Popstjernen kommer til den engelske hovedstad til juni, hvor hun i ikke mindre end 14 dage indtager O2 Arena

Britney spiller i hele 14 dage i London til juni. (Foto: AP)
Britney spiller i hele 14 dage i London til juni. (Foto: AP)
London er ved at forberede sig til en af de største pop-måneder nogen sinde. I sommeren 2009 spiller cremen af britisk rock og pop i den engelske hovedstad – Oasis, U2 og Take That giver koncerter i juni måned, og Coldplay spiller på den traditionelle Knebworth Festival.

Alligevel bliver de alle sammen overstrålet af en lille amerikansk popprinsesse, der med raketfart er på vej tilbage til toppen af poppen.

Britney Spears kommer nemlig til den engelske hovedstad i samme måned, hvor hun i ikke mindre end 14 dage indtager O2 Arena. På den måde får flest mulige af hendes britiske fans mulighed for at se hende optræde. Hendes stunt er dog ikke enestående, for både Spice Girls og Prince har tidligere haft længerevarende ophold i selvsamme arena.

Opmærksomheden omkring den travle musikmåned vender sig naturligvis mest mod Britney, hvis comeback efter et turbulent år med skandaler på stribe kulminerer foreløbigt med hendes nye album, ’Circus’, der udkommer på hendes 27 års fødselsdag 2. december.

Forløberen, singlen ’Womanizer’, udkommer fysisk i morgen – men har hidtil kunnet downloades, og det er den blevet i et antal, så den indtog førstepladsen på den amerikanske hitliste.

– Hun ser virkelig ud til, at hun vil på toppen igen, hedder det fra en kilde.