Falske rygter gjorde Drake single

Trods sangeren aldrig dummer sig i fuld offentlighed, blev han dumpet af en pige på grund af alle de løse rygter

Den canadiske skuespiller, rapper og sanger Drake, der tidligere på måneden spillede en anmelderrost koncert i et fyldt Forum, blev for kort tid siden dumpet af en pige, fordi hun ikke kunne overskue alle de rygter, der gik om Drake, der tidligere var i et forhold med sangerinden Rihanna.

LÆS OGSÅ: Drake: Lummer laban

- Hun var ikke kendt, hun var helt almindelig. Og jeg faldt for hende. Men hun sagde bare 'Jeg kan ikke være sammen med dig. Jeg kan ikke overskue at læse alle de rygter om dig hver dag - uanset om de er sande eller falske', fortæller han afsluttende.

LÆS OGSÅ: Ekskæresterne græder over Drakes hits

Undgår drama
Drake prøver ellers helt bevidst at undgå at dumme sig i pressens søgelys.

- Jeg lever ikke et uansvarligt liv. Jeg har ingen skeletter i skabet. Det er ikke, fordi jeg prøver at dække over noget eller vil forsvare mig selv, jeg undgår bare at gøre en masse latterlige ting, siger Drake til musikbladet NME.

- Hvis jeg er fuld, går jeg ud ad bagdøren. Man kommer ikke til at se mig gå ud ad fordøren, mens jeg vælter rundt og taber mine nøgler. Sådan er jeg bare ikke. Så dum er jeg ikke, fortsætter sangeren.

Drake fortæller også, at han gør meget ud af at give et godt førstehåndsindtryk og generelt opføre sig ordentligt over for de folk, han møder på sin vej. Som da han valgte at stoppe en sikkerhedsvagt, der havde arbejdet under en af Drakes koncerter.

- Jeg gav ham hånden og takkede ham for sit arbejde. Jeg kunne bare have gået forbi ham, men forhåbentligt vil han nu huske, at jeg var flink over for ham, siger han til bladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pan American: 'A Son' (Kranky-album/Ude 8. november)
2.Underworld: 'Drift Series 1' (Caroline-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere