Gibb: Rygterne om min død er stærkt overdrevne

Bee Gees-sangeren Robin Gibb er alligevel ikke døden nær. Den 62-årige sanger ser ud til at vinde kampen mod kræften

Så syg så sangeren ud for et par måneder siden, og det fik alverdens medier til at slå fast, at der ikke var langt endnu. (Foto: AP)
Så syg så sangeren ud for et par måneder siden, og det fik alverdens medier til at slå fast, at der ikke var langt endnu. (Foto: AP)

For bare et par måneder siden lød det som om, det blot var et spørgsmål om tid, før 62-årige Robin Gibb ville bukke under for den kræftsygdom, der havde indtaget hans krop.

LÆS OGSÅ:

Forfærdeligt nyt til dødssyg Bee Gees-stjerne

Men nu er der godt nyt fra Bee Gees-sangeren.

- Tja, det er meget simpelt. Jeg fik konstateret en svulst i tarmen. Den blev fjernet. Og jeg er blevet behandlet for det af en fantastisk læge, og med deres egne ord har 'resultatet været yderst bemærkelsesværdig', siger Robin Gibb ifølge Reuters.

Fortalte ting, jeg ikke selv vidste
Rygterne om sangerens skrantende helbred blev sat i gang, da den dengang 61-årige herre i oktober måned blev fotograferet i London i meget afmagret tilstand. Men rygterne om hans snarlige død, var stærkt overdrevne og ubegrundede, slår Gibb-broderen nu fast.

Han kunne næsten ligeså godt have sagt Mark Twains berømte ord: 'Rygterne om min død er stærkt overdrevne'. Men sangeren nøjes i stedet med at lange ud efter mediernes rygtesmede.

- Det er et faktum, at jeg aldrig har snakket med nogen om min tilstand, og nogle af rygterne gik så langt som til at fortælle mig ting, jeg ikke engang vidste om mig selv, siger han nu.

LÆS OGSÅ:

Så syg ser Bee Gees-stjerne ud

- Prognosen er nu, at det er så godt som forsvundet, og jeg har det fantastisk. Og nu er der kun en 'udrensnings'-operation tilbage. Jeg er meget aktiv, og jeg har det godt, siger han.

Robin Gibb er tilbage på scenen den 13. februar i Palladium i London.